'TERÖRE LANET ŞEHİTLERE SAYGI'

Türkiye Liseliler Birliği (TLB) bugün Saat 16:30'da tüm Alanya halkına Ankara'daki bombalı saldırı ve Diyarbakır Lice'de verilen şehitler için ''Teröre Lanet Şehitlere Saygı Yürüyüşü'' çağrısı yapan Türkiye Gençler Birliği (TGB) Alanya Temsilciliği Atatürk Anıtında kalabalık bir grup halinde toplandılar. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan yürüyüş programı Türkiye Liseliler Birliği Alanya Temsilcisi Asrın Ateşoğlu'nun basın açıklaması ile devam etti.

'TERÖRE LANET ŞEHİTLERE SAYGI'

 Türkiye Liseliler Birliği Başkanı Asrın Ateşoğlu şöyle konuştu:

banner111
'Değerli Alanya Halkı ve basın emekçileri; Çarşamba günü Amerika'nın karagücü Pkk-Pyd'nin yapmış oldupu alçak ve haince saldırıları lanetliyoruz. Şehit mehmetçiklerimizin, polislerimizin ve teröre kurban verdiğimiz masum vatandaşlarımızın başta acılı aileleri olmak üzere ordumuza ve tüm milletimize başsağlığı diliyoruz. Bu saldırının amacı Türkiye Cumhuriyeti'ni Suriye bataklığına çekmektir. Emperyalizmin karagücü ve kurtarıcısı olmayacağız. Atatürk gençliği görev başındadır.' diyen Asrın Ateşoğlu sözlerini şöyle bitirdi:

'Buradan ülkemizi Atatürk Gençliği olarak hiçbir güce böldürtmeyeceğiz. Buradan Amerika ve tetikçilerine tüm öfkemiz ile haykırıyoruz. Düşmanı nasıl 18 Mart'ta Çanakkale'de, 30 Ağustos'ta Afyon'da, Uşak'ta, İzmir'de nasıl beklemedikleri zaman denize döktüysek bugünde aynı kararlılıkla mücadele azmimiz artarak devam etmektedir. Atatük gençliği görev başındadır.'

Konuşmanın ardından yürüyüşe başlayan vatandaşlar Alanya Atatürk Anıtından Atatürk caddesi boyunca Türk bayrakları ile 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' ,'Ne Abd Ne Ab Tam Bağımsız Türkiye' ,'İncirlik Kapansın, Abd Defolsun' ,'Türk, Kürt Kardeştir; Pkk Kalleştir' ,'Türk Kürt Kardeştir, Amerika Kalleştir' ,'Mustafa Kemalin Askerleriyiz' sloganları ile yürüdüler. Alanya Atatürk Anıtına geri dönen vatandaşlar burada eylemi sona erdirdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2016, 18:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83