THK için bağışlanan binlerce deri çöpe gitti

THK Alanya Şubesi'nin topladığı deriler Mahmutlar'da bir inşaatta biriktirilmişti. Deriler toplanmayınca koktular ve belediye ekipleri binlerce deriyi çöpe attı.

THK için bağışlanan binlerce deri çöpe gitti
Alanya'da THK rezilliği yaşanıyor. Dün ilk olarak Alanya Adres'in ortaya çıkardığı ve vatandaşların sesini duyurduğu deri rezaleti ile ilgili Alanya Belediyesi adım attı. 

Her yıl on binin üzerinde deri toplayan THK Alanya Şubesi'nin bu yıl geçtiğimiz yıllara göre oldukça az sayıda deri topladığı ortaya çıkmıştı. Önem verilmeyen deriler Mahmutlar Mahallesi'nde bir inşaatte biriktirilmişti. Tuzlanmayan ve kokmaması için önlem alınmayan deriler, çevreye çok kötü koku yayılmasına neden olmuş vatandaşlar bu duruma isyan etmişlerdi. Sokağa çıkamayan vatandaşlar THK'ya ateş püskürmüşlerdi.

Akşam saatlerinde şok bir gerçek daha ortaya çıktı. THK'nın topladığı derileri tuzlamadığı ve bozulmaması için hiç bir önlem almadığı ortaya çıktı. Alanya Belediyesi ekipleri olaya müdahale ederek derileri aldı ve çöpe attı. Binlerce deri kepçe ve kamyonlarla çöpe atılırken, milli servet adeta çöp oldu.

Bu yıl Alanya'dan THK'ya bir tane bile deri kazandırılmamış oldu. Vatandaşlar önce koku daha sonra ise milli servetin çöp olması nedeniyle THK Alanya Şubesi yetkililerini suçladılar.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2018, 13:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83