Tiyatroculardan AGC ziyareti

Alanya Belediye Tiyatrosu Müdürü Hüseyin Çinal, Rejisör Murat Atak, Belediye Tiyatrosu Çocuk Birimi Sorumlusu Nilbanu Engindeniz, Belediye Tiyatrosu oyuncuları ve ekibi Alanya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Hüseyin Çinal başkanlığındaki ekip Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun ve Yönetim Kuruluna başarılar diledi.

Tiyatroculardan AGC ziyareti

Ziyaret için ekibe teşekkür eden Cemiyet Başkanı Coşkun, Belediye Tiyatrosu’nu, Alanya’nın kültür ve sanat hayatına değerli katkılarından dolayı tebrik etti.

banner111

Belediye Tiyatrosu’nun bu kadar kısa sürede büyümesinde Alanya Basınının da büyük emeği olduğunu vurgulayan Belediye Tiyatrosu Müdürü Hüseyin Çinal, tüm basın camiası adına Cemiyet Başkanı Gaye Coşkun’a bir teşekkür plaketi takdim etti. Seyircisiyle, basınıyla Belediye Tiyatrosu’nun büyümeye devam edeceğinin altını çizen Çinal, Tiyatroya sahip çıkan Alanya seyircisine de ayrıca teşekkür etti.

 

Ziyaret sırasında, her türlü oyunun altından kalkabilecek güçlü bir Belediye Tiyatrosu’nun olduğunu söyleyen Rejisör Murat Atak, Alanya halkının böyle bir Şehir Tiyatrosu’na ve sanata değer veren Adem Murat Yücel gibi bir Belediye Başkanına sahip olduğu için şanslı olduğunu ifade etti.


Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2019, 22:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83