Tolkar'dan Housekeepıng camiasına ve olimpiyatlara büyük destek!

HOTED, bu yıl 31. kez düzenlenecek HotelEquipment Fuarı’nda Alanya Uluslararası Housekeeping Olimpiyatları’nı 8. kez gerçekleştirecek

Tolkar'dan Housekeepıng camiasına ve olimpiyatlara büyük destek!
HOTEL Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED), 15-18 Ocak 2020 tarihleri arasında ANFAŞ Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek 31. HotelEquipment’te sektör temsilcileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Housekeeping Dernekleri Kurucusu, HOTED Onursal Başkanı, başdanışmanı Executive Hk müdürü Hakan Halit Yeni, “Hiç şüphe yok ki, Anfaş Hotelequıpment, Türkiye’nin en büyük, en çok ziyaret edilen, dünya markalarını ve ülkemizin en iyilerini bir araya getiren fuar olma özelliğine sahip. Her yıl olduğu gibi HOTED ve tüm housekeeping (Kat hizmetleri) camiasının buluşma noktasında bir kez daha gururla camiamızı temsil etmeye hazırlanıyoruz.

‘NEONLARA ALANYA VE HOUSEKEEPING ADINI YAZDIRACAĞIZ’ 31. Anfaş Hotelequipment 2020 Fuarı’nda, hem Alanya’mızı, hem de tüm kat hizmetleri camiasını temsilen, sektördeki iş ortaklarımızla 8. Housekeeping Olimpiyatları’mızla bir araya gelmenin onurunu ve gururunu yaşayacağız. Bilindiği üzere Antalya ANFAŞ Fuarı gibi uluslararası büyük bir fuarda neonlara Alanya, Housekeeping ve Hoted ismini yazdıran tek kuruluş olma özelliğine sahibiz.

8. HOTED Housekeeping Olimpiyatları’nı, kıymetli iş ortağımız, kendi alanının en iyilerinden, son sistem teknolojilere sahip, sürdürülebilir küzmet kalitesi ve profosyonel ekibiyle, sektörün tek lideri olan Tolkar Çamaşırhane Ekipmanları’nın büyük destek ve katkılarıyla gerçekleştireceğiz. TOLKAR’DAN HK CAMİASINA BÜYÜK DESTEK. DERECEYE GİRENLERE PARA VE ALTIN ÖDÜLÜ Desteklerinden dolayı Tolkar Çamaşırhane Ekipmanları Yönetim Kurulu Başkanı kadim dostum sayın Cenk Karece’ye eğitim, etkinlik, faaliyet ve camiamıza yönelik yapmış oldukları hatırı sayılır destek ve katkılarından dolayı, Hoted ve tüm camiamız adına ayrıca ve özellikle teşekkür ediyorum. 8. HOTED Housekeeping Olimpiyatları’nda kupa ve madalyalarımızın yanısıra oteller kategorisinde genel birinciye 5 bin, ikinciye 3 bin, üçüncüye 2 bin TL, okullar kategorisinde genel birinciye tam, ikinciye yarım ve üçüncüye çeyrek altın hediye edeceğiz.

Ayrıca tüm katılımcıları olimpiyat tişörtü ve çeşitli hediyelerle ödüllendireceğiz. Yarışmalar 4 günlük fuarın ikinci ve üçüncü günü yani, 16 Ocak okullarımız, 17 Ocak’ta otellerimiz yarışacaklar. İlaveten her iki günde de Alanya’dan otobüslerle üçretsiz servis hizmeti vereceğiz. Katılmak isteyenlerin yönetim kurulu üyelerine veya dernek telefonuna ulaşarak kişi sayısını ve isimlerini yazdırmaları yeterli olacaktır’’dedi.


















Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2020, 17:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83