Top, Böcek'e Mahmutlar dosyası sundu

Top, Böcek'e Mahmutlar dosyası sundu
Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Top, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Alanya’da muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantıda Böcek’e hazırladığı dosyayı sundu.

“Hizmet bekliyoruz” diyen muhtar Ahmet Top, öncelikli isteklerinin deniz taşımacılığının başlatılması olduğunu belirtti. Mahmutlar Muhtarı Top, “Naula Antik Kent’inin acilen turizme kazandırılmasını, 6 bin öğrencinin çok amaçlı kullanabileceği bir salon yapılmasını ve semt polikliniğindeki doktor eksikliğinin giderilmesini Başkan Böcek’e ilettim” dedi.
Muhtar Ahmet Top, kıyı ilçeleri arasında ulaşımın deniz yoluyla yapılabileceğini belirterek, “Başkan Muhittin Böcek ve ekibini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Mahmutlar Mahallesi Muhtarı olarak Mahmutları’mızın öncelikle bölgemizin sorunlarını tüm başkanlarımıza, vekillerimize,  bakanlarımıza olduğu gibi dosya halinde veriyorum. Ayrıntılar şöyle; öncelikle yol, su, elektrik, kanalizasyon gibi konular görevdir, ben hizmet bekliyorum. Hizmetler nedir, mega projelerdir. Mesela ben Sayın Muhittin Böcek’ten şunu istiyorum; bizim 19 ilçemiz var, kıyısı olan ilçelerimiz var, Gazipaşa, Alanya, Manavgat, Kemer, Serik, Belek gibi. Ben deniz feribotları ile deniz taşımacılığının başlatılmasını istiyorum. İster ihale usulü yap-işlet şeklinde, ister belediye adına yapılır. Deniz ulaşımının bölgeye kazandırılmasını istiyorum. Her tarafımız denizlerle çevrili ama maalesef biz bunun avantajını kullanamıyoruz. Muhittin Böcek’ten ilk hizmet olarak Alanya’mıza deniz ulaşımını sağlamasını istiyorum” açıklamasında bulundu.

Atıl durumda olan Naula Antik Kenti’nin turizme kazandırılması gerektiğini belirten Ahmet Top, “Ayrıca bizim Naula Antik Kent’imiz var, ben 15 yıldır muhtarım, maalesef bizi hiçbir belediye başkanı bu konuda ciddiye almadı.  33 dönüm, denize iki yüz metre, içinde altı tapınak, bir amfi tiyatro, iki kilise bulunan Naula’mız var. Atıl durumda bekliyor. Buranın da acilen turizme kazandırılmasını istiyorum” dedi.

Ahmet Top, Böcek’e ilettiği dosyada isteklerini detaylıca belirttiğini söyleyerek, “Yine Alanya’nın hem doğusu hem batısı için sahillerimize sahil kum temizleme aracı istiyorum. Ayrıca bizim sekiz okulumuz, 6 bin öğrencimiz var. Öğrencilerimizin çok amaçlı kullanması için kapalı bir salon istiyorum. Semt polikliniğimiz açılalı dört yıl oldu. Sayın Bakan’ımız Çavuşoğlu da sağ olsun ilgileniyor, doktor yetersizliğinden sekiz üniteli polikliniğe haftada bir kere bir doktor geliyor. Bununla ilgili de Sayın Böcek’ten ricada bulunuyorum” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2019, 19:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83