Tosmur muhtar Adayı Akar'ın afişlerine saldırı

4 Haziran'da yapılacak olan Tosmur Mahallesi muhtar adaylarından İsa Akar'ın astığı afiş kimliği belirsiz kişiler tarafından yırtıldı. Akar bu duruma isyan etti ve, "Fevri bir hareketle mi yoksa yönlendirme ile mi yapıldığı bilemiyoruz. Hiç kimseyi zan altında bırakmadık. Ta ki açığa çıkıncaya kadar." dedi.

Tosmur muhtar Adayı Akar'ın afişlerine saldırı
Tosmur Mahalle muhtarlığı için çetin yarış başladı. Muhtar adayları birer birer ortaya çıkarken adaylardan İsa Akar Tosmur'un bir çok bölgesine afişler astı. Dün yaşanan olayda ise afişlerden birisi kimliği belirsiz kişiler tarafından yırtıldı. Görgü tanıkları afişi çocukların yırttığı söyledi.

"FEVRİ Mİ YÖNLENDİRME Mİ?"

Afişin yırtılmasına isyan eden Akar halkın desteği ile aday olduğunu hatırlattı. Akar, "Tabi her seçim gibi kendimizi tanıtmak, projelerimizi, neler yapabileceğimizi anlatmak için bir takım görsel çalışmalar yaptık. Dün astığımız afişlerden birisini bir grup çocuk tarafından parçalanarak yırtıldığını tespit ettik. Fevri bir hareketle mi yoksa yönlendirme ile mi yapıldığı bilemiyoruz. Hiç kimseyi zan altında bırakmadık. Ta ki açığa çıkıncaya kadar." dedi.

"HERKESE EŞİT MESAFEDEYİZ"

Sosyal medya hesabı üzerinden yırtık afişle poz veren Akar duruma isyan etti ve, "Sosyal medyadan bu konuyu paylaştığımız zaman bizi seven dostlarımız haklı olarak tepkilerini göstermiş, bizde sükunete davet ettik. Haklı tepkisini vemekte herkes hürdür. Hakaret hamiz şeylerin bizlere de zarar verecegini çok iyi biliyoruz. Demokrasinin en güzeli halkın sandığa gitmesi ve reyini kullanmasıdır. Biz herkese eşit mesafedeyiz." şeklinde konuştu.

"SADECE BİR ADAY ARADI"

Yaşadığı olay sonrası hiç bir adayın kendisini aramadığını belirten Akar, "Öte yandan 1995 yılından bu yana Tosmur ve Türkiye seçimlerini bilir takip ederim. Saldırıyla, karalamayla, geçmişiyle, yaşam tarzıyla, ticaretiyle, düşüncesiyle, bel altı dediğimiz saldırı gibi durumlarla seçim çalışması yapılması hiç kimseye bir şey kazandırmamış, bilakis seçmen gözünde bunlar itibar görmemistir. Dün ki yaşanan üzücü olay bizleri üzmüştür. Aday olan arkadaşlardan sadece bir kişi aramış olayın üzücü olduğunu bildirmiş kendisine teşekkür ederek iyi dileklerde bulunduk. Bu bir demokrasi yarışıdır ve şu sözü tekrar söylemekte fayda var. Seçimler gelip geçecek bizler dost arkadaş ve akraba olarak kalacağız. Tosmur ara seçimlerinin sükunet ve itidalli olarak devam etmesini diler, aday arkadaşlara çalışmalarında kolaylık dilerim." diyerek sözlerine son verdi.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2017, 11:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83