TRAFİK HAFTASI'NDA EĞİTİMİN ÖNEMİ

Alanya Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından İskele Meydanı’nda ortaklaşa düzenlenen Trafik Haftası etkinliklerinde, eğitime vurgu yapıldı. Kazaların önlenmesinde trafik kurallarının ve eğitimin önemine dikkat çekilen organizasyonda, toplumsal farkındalık oluşturulmaya çalışıldı.

TRAFİK HAFTASI'NDA EĞİTİMİN ÖNEMİ
 TRAFİK EĞİTİM STANDI KURULDU
Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik Şube’nin 9 Mayıs’ta organize ettiği etkinlikte,  üç kurum tarafından toplumsal farkındalık oluşturmak için trafik standı açıldı. Stantda, trafikte öncelikli işaretlerle ilgili vatandaşlara bilgi verildi. Etkinliklerin düzenlendiği alanı ziyaret eden minik ziyaretçilere ise Alanya Belediye Trafik Eğitim Pistine ait akülü araçlarla kırmızı ışığın önemi anlatıldı. Kırmızı ışıkta durma kuralının önemsememenin can ve mal kaybıyla sonuçlanan trafik kazalarına neden olabileceğine dikkat çekildi.

KLAVUZ ÇİZGİLERİN  ÖNEMİ ANLATILDI

Yanlış araç parklarında karşılaşılan en önemli sorunlarda birinin de görme engelliler için düzenlenen kılavuz çizgilere araç parkı olduğu hatırlatıldı.  Görme engelliler için düzenlenen kılavuz çizgilerine ve engellilere ayrılmış park alanlarına park etmemeleri konusunda sürücüler uyarıldı.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2016, 13:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83