Tuna bayramda da durmadı

ALTSO Başkan adayı Tuna, Kurban Bayramı süresince Alanya’nın farklı mahalle ve köylerinde çok sayıda ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretler sırasında esnaf ve vatandaşların Tuna’ya ilgisinin bir hayli fazla olduğu gözlerden kaçmadı.

Tuna bayramda da durmadı
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan adayı Mustafa Tuna, Kurban Bayramı süresince Alanya’nın farklı mahalle ve köylerinde, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. ALTSO Başkan adayı Tuna ve ekibi, bayramın ilk günü Alanya Belediye Düğün Salonu'nda Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in de yer aldığı protokol bayramlaşma programına katıldı. Siyasiler, oda ve dernek başkanlarıyla bir süre sohbet eden Başkan adayı Tuna, bayramın huzur ve sağlıkla geçmesi dileğinde bulundu.

YOĞUN PROGRAM

Bayramın ikinci günü Mahmutlar Mahallesi’ne giden ALTSO Başkan adayı Tuna, burada ‘Halk Bayramlaşma Töreni’ne katıldı. Mahalledeki tüm katılımcılarla tek tek bayramlaşan Tuna, esnafı da unutmadı. Sokak üzerindeki esnafa hayırlı kazançlar dileyen Tuna, bölgede yoğun bir program gerçekleştirdi. Mahalleli, ALTSO Başkan adayı Tuna ile birlikte günün anısına toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

GELECEKTEN ÜMİTLİ

ALTSO Başkan adayı Mustafa Tuna bayram programlarının sonuncusunu, Alanya Belediyesi tarafından Goldcity Otel'de gerçekleşen İkinci Alanya Akademisyenler Toplantısı’na katılarak gerçekleştirdi. Katılımcılarla sık sık sohbet eden Tuna, “Dört gün boyunca yoğun bir program gerçekleştirdik. Bayramın, ülkemiz başta olmak üzere, tüm İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum. İnşallah gelecek bayramları daha sağlıklı ve ümit dolu olarak karşılarız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2017, 17:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83