Türel Alanyalı çiftçiye verdiği sözü tuttu

‘Çiftçinin elektrik maliyetinin tamamını karşılayacağız’ diyen Türel’in vaadleri bir bir yerine geliyor. Alanya’ya gelen Tarımsal Hizmetler Dairesi yetkilileri, Alanya ve Gazipaşa’da faaliyet gösteren 6 tarımsal sulama kooperatifi ile enerji maliyetinin tamamının Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanması protokolünü karşılıklı olarak imzaladı.

Türel Alanyalı çiftçiye verdiği sözü tuttu
MALİYETLER YÜZDE 50 DÜŞECEK

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sulama suyunun enerji giderinin tamamını karşılamasından son derece memnun olan kooperatif başkan ve üyeleri, “ Biz çiftçilerin en büyük harcama kalemi enerji maliyeti idi. Geçen yıl Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı bu uygulama ile maliyetlerimiz büyük oranda düştü. 2019 yılında da sulamada kullanılan elektrik bedellerinin tamamını Büyükşehir Belediyesi karşılayacak. Bu bizim için çok büyük bir destek. Harcama maliyetlerimiz yüzde 50 düşecek. Buda çiftçinin üzerinden büyük bir yükü kaldırmasının yanı sıra kazancının da artması demek. Bize bu desteği veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür ediyoruz “ dedi.

banner111

ÇİFTÇİNİN YÜZÜ GÜLÜYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 4 yılda Antalya’nın köylerine yaptığı tarımsal projelerle çiftçinin kalkınmasında önemli rol oynadı. Tarımsal üretimde en önemli harcama kalemlerinden bir tanesi olan elektrik giderlerini sıfıra indiren Büyükşehir Belediyesi, çiftçinin sırtından önemli bir yükü kaldırdı.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2019, 09:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83