Türel Alanya’ya geliyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Doğu ilçeleri ziyareti kapsamında 23 Ocak Çarşamba günü (yarın) Gazipaşa ve Alanya’da çeşitli ziyaretlerde bulunacak.

Türel Alanya’ya geliyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yarın Alanya’ya geliyor. Başkan Türel yeni ilçe teşkilat binasına hayırlı olsun ziyaretinde bulunacak ve partililerle buluşacak.
Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Teşkilatı yarın Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ağırlayacak. 31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimlerde Ak Parti’den yeniden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Türel, Alanya’ya çıkarma yapacak.
Gazipaşa’da gerçekleştirilecek olan bir takım programların ardından Alanya’ya gelecek olan Başkan Menderes Türel, yeni ilçe teşkilat binasına gelerek hayırlı olsun ziyaretinde bulunacak ve Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu ile görüşecek. 
Başkan Türel programı kapsamında ilk olarak İlçe Yönetim Kurulu, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile bir araya gelecek. 

Dünden Bugüne Programı Sürüyor
Alanya İlçe Teşkilatı’nın ‘vefa’ başlığı altında düzenlediği ‘Dünden Bugüne’ programları tüm hızıyla sürüyor. Daha önce, önceki dönemlerde yönetim kurulu üyesi, kadın ve gençlik kurulu yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmış isimlerle bir araya gelen Toklu ve ekibi, şimdi de önceki dönem belde başkanlığı yapmış isimlerle ve kurucu yönetim kurulu üyeleri ile akşam yemeğinde bir araya gelecek. Yemekli toplantıya Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’de katılacak. 
İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Alanya çıkarmasını değerlendirerek, “Başkanımız Menderes Türel, yarın Alanya’da bir dizi programda bulunacak. Ana Kadememiz, Kadın ve Gençlik Kollarımız ile Belediye Meclis Üyelerimizle seçim süreci ile bir toplantı gerçekleştireceğiz. Akşam ise eski belde teşkilat başkanlarımızla bir araya geleceğiz.” Dedi.

BÜYÜK BULUŞMA PAZAR GÜNÜ
Öte yandan bugün Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nın Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu’nun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Koordinatörü Durmuş Ziya Bilgin’de katıldı. Toplantıda gündem 27 Ocak Pazar Günü Antalya’da yapılacak olan Aday Tanıtım Töreniydi. Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı Aday Tanıtım Töreni’ne Alanya’dan kalabalık bir şekilde katılmak istediklerini belirten Başkan Toklu, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Antalya’da ağırlayacağız. Alanya’dan kalabalık bir şekilde Antalya’ya giderek Cumhurbaşkanımıza destek olacağız. Pazar günü Antalya’da tarihi bir tören gerçekleşecek. Şimdiden tüm vatandaşlarımızı Antalya’daki bu şölene davet ediyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2019, 12:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83