TÜREL'DEN ALANYA'YA KATI ATIK TESİSİ MÜJDESİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "Alanya Katı Atık tesisinin 1-2 hafta içinde Bakanlık onaylarını aldıktan sonra temelini bu sene içinde atacağız" dedi.

TÜREL'DEN ALANYA'YA KATI ATIK TESİSİ MÜJDESİ

 CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen'in Alanya'nın içme suyu ve katı atık tesisi ile ilgili gündeme getirdiği ve ortaya attığı iddialara önce Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve daha sonra AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer yanıt vermişti. Esen'e bir yanıt da Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'den geldi. 

banner111
"İlahi Semih Başkan" diyen Türel, sözlerini şöyle sürdürdü: 

"CHP İl Başkanı Alanya katı atık çevrim tesisi niye yapılmadı diye soruyor.
Cevap : Keşke 12 ve 21 Kasım 2013 tarihli Alanya Turizm Geliştirme Alt Yapı Birliği'nin tesis yapmak için müracaatlarına dönemin CHP'li Büyükşehir Belediyesi izin verseydi. Belki de şimdiye bu tesis biterdi. Keşke açıklama yapmadan önce biraz araştırsa, süreci yakından takip etse. Sonra biz kendisinden memnunuz deyince bize kırılıyor. İLAHİ SEMİH BAŞKAN! Alanya'daki katı atik çevrim tesisini hem engelliyorsunuz hem da neden yapılmadı diye soruyorsunuz. Böyle olunca da biz de mecburen "Öğren de gel" demek durumunda kalıyoruz. Ama merak etmeyin sizin engellediğiniz tüm projeleri tamamlamak bize düşüyor. Alanya Katı Atık tesisinin de 1-2 hafta içinde Bakanlık onaylarını aldıktan sonra temelini bu sene içinde atacağız. Sizi de bekleriz. Saygılarımla."

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2016, 18:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83