Türel'den Tanrıseven'e övgüler

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni Alanya halinin temel atma töreninde Belediye Başkanı Menderes Türel, Kaymakam Tanrıseven'i övgü dolu sözlerle bahsetti.

Türel'den Tanrıseven'e övgüler

 Kaymakam Tanrıseven'in Alanya'da çok başarılı çalışmalar yaptığını belirten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel şunları kaydetti: "Sayın Kaymakamımız ile 2.5 yıl çalıştık. Genç, dinamik ve çalışkan oluşuyla Alanya'ya çok şey kattı. Çok hizmet etti. Kaymakam Bey ile toplu iğnenin başı kadar bile sorunumuz olmadı. Mükemmel bir şekilde uyum içerisinde çalıştık. Burada yapmış olduğu başarılı hizmetler gibi Tire'de de aynı şekilde çalışacağına inanıyorum. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyorum."

banner111
KAYMAKAM TANRISEVEN "BÜYÜKŞEHİR İLE UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞTIK"

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in yakın ilgi ve desteğinden dolayı teşekkür eden Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, "Sayın Başkan ile uyum içerisinde çalışmaktan dolayı bende mutlu oldum. Sayın Türel, her konuda bizleri destekledi. Büyükşehir'in Alanya'daki ekibi ile sorunsuz 2.5 yıl geçirdim. Buradaki en büyük pay mütevazi kişiliği ile Sayın Türel'e aittir. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2016, 16:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83