TURİZM ETKİNLİKLERİNE TÜM ALANYA DAVETLİ

Turizm Haftası ve Aşçılar Bayramı etkinlikleri 16-17 Nisan tarihlerinde arasında çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam edilecek.

TURİZM ETKİNLİKLERİNE TÜM ALANYA DAVETLİ
 “HAYATA PEDALLA” BİSİKLET TURU 16.04.2016
Alanya’da yaşayan herkese,  sağlıklı yaşam araçlarından bisikleti sevdirmek, bisiklete olan ilgiyi artırmak amacıyla Damlataş Mağarası önündeki otoparkta toplanılacak. (Katılımcılar kendi bisikletleri ile gelecekler) Saat 10.00’da Damlataş Caddesi, İskele Caddesi, Fener, Atatürk Anıtı, Hacet Caddesi, 25 mt’lik yol, Jandarma önünden sahil yoluna iniş ve Kestel girişinde 10 dk. mola verilerek, sahil yolundan Alanya Belediyesi arkasındaki otoparka dönülmek suretiyle tur sonlandırılacak.

DOĞA YÜRÜYÜŞÜ (TREKKİNG) 17.04.2016

Alanya ve çevresinde yer alan doğal ve tarihi güzellikleri görebilmek adına “LEARTES” antik kenti üzerinden Cebeli Reis Dağında bulunan yamaç paraşütü kalkış noktasına kadar yaklaşık 7 km’lik orta zorlukta bir parkurda doğayı seven herkesin katılabileceği bir yürüyüş yapılacak.

Saat 09.00’da katılımcılar, Damlataş Mağarası önündeki otoparkta toplanacak, burada hazır bulunan jeep safari araçları ile yürüyüşün başlangıç noktasına varılacak. Yaklaşık 2 saatlik yürüyüşün sonunda yapılacak kumanya ikramlarından sonra aynı safari araçlarıyla dönüş sağlanacak.







Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2016, 12:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83