Turizm haftası etkinliklerinde, öğrenciler ödüllendirildiler

Alanya Ümit Altay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 4. Ulusal Turizm Haftası yarışmalar sponsorların da destek ve katkılarıyla, Konaklı uygulama otelinde gerçekleştirildi.

Turizm haftası etkinliklerinde, öğrenciler ödüllendirildiler

Alanya Ümit Altay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 4. Ulusal Turizm Haftası yarışmaları sponsorların da destek ve katkılarıyla, Konaklı uygulama otelinde gerçekleştirildi.

Housekeepıng yarışmalarının Jüri üyeliklerini Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED) Onursal başkanı, başdanışmanı ve Executive Hk müdürü Hakan Halit Yeni, Hoted Eğitim Komitesi başkanı Sema Yorütür, Hoted üyesi Ayşe Akman ve Sirius Delüxe Otel önbüro müdürü İkbal Bulut Toktaş yaptılar.

banner111

Antalya’dan ve İl dışından gelen okulların katılımıyla gerçekleştirilen yarışmalarda konaklama ve seyahat hizmetleri alanında Housekeepıng yatak yarışmasıve origami sanatı kategorileri büyük ilgi gördü. Dereceye giren öğrenciler ödüllerini jüri üyeleri ve okul yönetiminden aldılar.HOTED Onursal başkanı ve başdanışmanı Hakan Halit Yeni, ‘’ Farkındalık yaratmak açısından okullarımızın bu tür etkinlikler yapması Housekeepıng ( Kat hizmetleri ) camiası için son derece önemlidir. Okul yönetimimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum’ ’dedi. 

ÖDÜL ALAN OKULLAR

1.      1. Manavgat Fethi Yılmaz Sezer. 2. Ordu Ünye Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve 3. Rıfat Azakoğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri yarışmalarda dereceye girip, madalya, kupa ve tatil gibi, ödüllerle ödüllendirildiler.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2019, 14:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83