Türk Ocakları 'Türk Dünyası'nı Alanya'da topladı

Alanya Türk Ocakları Azeri Milletvekili Ganire Pashayeva'nın da katılıdığı bir konderans düzenledi. Konferansa katılım bir hayli fazlaydı.

Türk Ocakları 'Türk Dünyası'nı Alanya'da topladı

Türk Ocakları Alanya Şubesi tarafından düzenlenen konferansa Büyük Türk Milliyetçisi, Türkiye ve Turan Sevdalısı Azerbaycan Milli Meclisi Milletvekili Ganire Pashayeva onur konuğu olarak katıldı. konferansın konusu ise "Türk Dünyasının Meseleleri"ydi. Konferans Alanya halkının ve gençlerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Türk Ocakları Alanya Şube Başkanı Hasan Peker'in açılış konuşması ile baslayan konferansın sonunda Azerbaycan Devlet Sanatçısı Nuriye Hüseyinova Türkü ve ağıtları ile konuklara seslendi. Ganire Pasayeva Konferansın akabinde Türk Ocakları Şube Yönetimi ve Gençlik Kolları ile yemekte bir araya geldi. Milletvekili Ganire Pasayeva yemeğin ardından Türk Ocakları şeref defterini imzalayıp Türk Ocaklarına hediyelerini takdim ederek genclerle sohbet etti.

banner111
Türk Ocakları Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Çelik, "Konferansa katılım sağlayan 23. Dönem MHP Milletvekili Hüseyin Yıldız, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve Yönetimine, Vatan Partisi İlçe Başkanı ve Yönetimine, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu'ya, Alanya Alperen Ocakları Başkanı Vedat Uygur'a , ADD Alanya Şube Başkanı Aydın Özbaş'a, ve tüm STK temsilcilerine Alanya Türk Ocakları olarak teşekkürü bir borç biliriz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2017, 09:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83