TÜRSAB'ta seçimle ilgili son sözü büyük patron söyledi

TÜRSAB'ta seçimle ilgili son sözü büyük patron söyledi
Yaprak dökümünün sürdüğü TÜRSAB Alanya BTK'da Başkan Bilal Korkmaz "Seçim yok" derken, TÜRSAB Genel Başkanı Firuz Bağlıkaya "Seçim var" dedi.

Bilal Korkmaz başkanlığındaki TÜRSAB Alanya Bölgesel Temsil Kurulu (BTK) Yönetim Kurulu Üyesi olan Aytur Turizm sahibi Tolga Yıldırım dün istifa etmiş,  Yıldırım, TÜRSAB Alanya BTK'nın güvenilirliğini yitirdiğini söylemişti. Yıldırım'dan önce 'Başkan Yardımcılığı' görevinden istifa eden Kerim Yılmaz da çarpıcı açıklamalar yapmıştı.
TÜRSAB Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Yılmaz "Mevcut başkanın kendi başına aldığı kararlar ve yarattığı sıkıntılar benim de istifa sebebimdi. Oysa başkandan destek görmeden çok önemli çalışmalar yapmıştım. TÜRSAB'ta iç hesaplaşmalar arttı. TÜRSAB Başkanı ulaşılabilir olmalı. Üyelerini mağdur etmemeli. Böyle giderse daha çok istifa olur" demişti.

BAĞLIMAYA: SEÇİM VAR

TÜRSAB Alanya BTK çalkalanırken, mevcut başkan Bilal Korkmaz "Alanya dahil BTK'larda seçim yok" açıklamasını yapmıştı. Bu akşam ALTSO Konferans Salonu'nda protokol üyeleri ve TÜRSAB Genel Başkanı Firuz Bağlıkaya'nın da katılımıyla Alanya'da ilk kez yapılan Enformasyon Memurluğu Sınavı'nda başarılı olanlara sertifikaları düzenlenen törenle verildi. Burada konuşan TÜRSAB Genel Başkanı Firuz Bağlıkaya "TÜRSAB'ta seçimler ekim ayı ortasında yapılacak" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2019, 21:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83