TÜTÜNCÜ ÖĞRENCİLERİN TALEPLERİNİ NOT ALDI

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, ortaokul öğrencilerinin isteklerini not etti

TÜTÜNCÜ ÖĞRENCİLERİN TALEPLERİNİ NOT ALDI
Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, Alaeddin Keykubat Ortaokulu ile Altınova Esen İlkokulu öğrencileri, Belediye’de ağırladı. Öğrenciler, güne belediyenin hizmet birimlerini gezerek başladı. Ardından meclis salonunda Çanakkale ile ilgili film izleyen öğrenciler daha sonra Başkan Tütüncü ile tanıştı.
Öğrencilere Belediyenin görevlerini anlatan Tütüncü, soruları yanıtladı. Birçok çocuk, başkan olmanın getirdiği zorlukları ve başkan olmak için gidilecek yolu sordu. Birçok çocuk da, okullarının ve mahallelerinin eksikliklerini anlatmak için söz aldı. Kimi çocuk mahallesinin sokak aydınlatmalarının yetersizliğini, kimi çocuk da okullarının ihtiyaçlarını sıraladı. Tütüncü de, özel kalem personeline, tüm bu sorunların çözümü için not alınması talimatı verdi.

ÖĞRENCİLERE KİTAP HEDİYE ETTİ

Programın sonunda çocuklara ‘Öğretmenin not defteri’ adlı bir kitap, değerler eğitimi hakkında bir dizi kitap, belediye tiyatrosuna giriş için davetiye, ilçede olan gelişmelerin anlatıldığı Kepez Bülteni’nden oluşan hediyeleri veren Tütüncü, her iki okul öğrencileriyle ayrı ayrı hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2015, 11:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83