ULAŞIM SEKTÖRÜNE KAYMAKAM UYARISI

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ile birlikte otogar ve taksici esnafını ziyaret ederek, esnafın istek ve taleplerini dinledi.

ULAŞIM SEKTÖRÜNE KAYMAKAM UYARISI

 Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya merkezinde bulunan çarşı esnafını, rıhtımdaki günübirlik tur teknecileri esnafını ve Alanya Toptancı Hal esnafı ziyaretinin ardından otogar ve taksici esnafını da ziyaret etti. Büyükşehir Koordinatörü Hüseyin Güney’inde eşlik ettiği ziyarette, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven otogar ve taksici esnafının sorunlarını dinleyerek, yöneticilerden otogar binasının kapasitesini, seyahat acentelerinin sayısını, doluluk oranını ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

banner111
“MİSAFİRLERİMİZE GÜLER YÜZLÜ DAVRANALIM”

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Otogar Müdür Osman Ertunç'tan otobüs terminali hakkında bilgiler alan ve tek tek otobüs firmalarının bulunduğu yazıhaneleri ziyaret eden Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, otogar çalışanlar ve yolculuk yapan vatandaşlarla da sohbet etti. Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven esnaflara, “Bugün sizleri ziyaret ederek yeni sezon öncesinde sorunlarınızı dinlemek istedik. Yeni sezondan umutluyuz. Dışarıdan gelen misafirlerimiz ilk sizleri görüyor ve onları sizler karşılıyorsunuz. Misafirlerimize Alanya’ya yakışır bir şekilde güler yüzlü davranmalıyız. Alanya’mızın daha güzel bir otogara ihtiyacı var. Amacımız, Alanya’ya daha güzel bir şekilde hizmet etmektir. Kaymakamlığımız, Kamu Kurum ve Kuruluşları ve Yerel Yönetimler olarak Alanya’mız için el birliği ile hizmet edeceğiz” dedi.

TAKSİCİLERDEN TANRISEVEN’E TEŞEKKÜR

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Otogarı ziyaretinde taksici esnafı ile bir araya gelen Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya’da ilk göreve başladığı gün, otogarı ve taksicileri ziyaret ettiğini belirterek, yeni sezon öncesinde taksici esnafının da sorunlarını dinlemek üzere taksicilerle bir araya geldiklerini ifade etti. Taksicilerin yerli ve yabancı birçok vatandaşa hizmet ettiğini ve güler yüzlü olunması gerektiğini belirten Kaymakam Tanrıseven, “Alanya’ya gelen tüm misafirlerimizin Alanya’dan memnun ayrılmaları için elimizden gelen gayreti gösterelim” dedi. 

İLK KEZ OTOGARDA KAYMAKAM GÖRDÜK

Ziyaretten çok memnun olduklarını dile getiren taksici esnafı, “Değerli Kaymakamımızdan önce hiçbir Kaymakamı böyle esnafın içerisinde göremiyorduk. Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven bizleri ziyaret ettiği ve sorunlarımızı dinlediği bizlerle iç içe oldukları için çok teşekkür ediyoruz. Kendileri bizi sık sık ziyaret ederek sorunlarımızı dinliyor” dediler. Otogar esnaflarından bir vatandaşımızda Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i görev başladığı ilk günü otogarı ziyaret ettiği zaman büyük bir şaşkınlık yaşadığını belirterek, "Sağ olsunlar Sayın Kaymakamımız hep bizlerle birlikte, kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

KAYMAKAM TANRISEVEN "ALANYA EŞSİZ BİR KENT"

Ziyaret, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in otogar içerisinde bulunan vatandaşlara sohbet etmesi ile devam etti.
Almanya'da gurbetçi olarak yaşayan aslen Nevşehirli olan ve tatil için Alanya'ya gelen Ramazan Cesur ile sohbet eden Kaymakam Tanrıseven, "Bizleri yurtdışında temsil etmeniz bizleri sevindiriyor. Alanya'nın ne kadar huzurlu ve güzel bir şehir olduğunu yurtdışında da anlatın. Alanya eşsiz bir kenttir. Alanya’yı ziyaret eden vatandaşlarımızı en iyi şekilde ağırlayarak, mutlu bir şekilde Alanya'mızda ağırlamak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

“KAYMAKAM BEY SAYESİNDE ALANYA'YA SEVGİM ARTTI”

İlk defa bir devlet adamının yanına kadar gelerek istek ve taleplerini sorduğunu söyleyen Ramazan Cesur, "Kaymakam Bey sayesinde Alanya'ya sevgim bir kat daha arttı. Böyle Devlet Adamlarına ihtiyacımız var. Yurtdışında Alanya'yı en iyi şekilde temsil edeceğim. Turizmin kötü gitmesi Dünya'daki olaylara bağlanmamalı. Türkiye ve özellikle Alanya çok güvenli bir şehir" dedi.

"ALANYA'DAKİ TATİLİMİZDEN MEMNUN KALDIK"

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, otogar ve taksici esnafını ziyareti esnasında yolcularla da sohbet ederek, Alanya ile ilgili düşüncelerini sordu.
Alanya’ya tatil için gelen Kısmet Küçükgül ve arkadaşları “Alanya’da tatil yapmaktan çok mutluyuz. Buradan mutlu bir şekilde ayrılıyoruz. Alanya’nın insanı güler yüzlü ve sevecen, tekrar Alanya’ya geleceğiz. Vatandaşı ile yakından ilgilenen sizin gibi bir Mülki Amiri karşımızda görmek bizi ayrıca çok memnun etti. İlgi ve alakanıza teşekkür ediyoruz” dediler

HÜSEYİN GÜNEY “VERİMLİ BİR ZİYARET OLDU”

Büyükşehir Koordinatörü Hüseyin Güney de Büyükşehir Koordinatörlüğünün her zaman hizmet getirme ve vatandaşa hizmet etmek için gayret gösterdiğini belirterek “Sayın Kaymakamımızın ziyaretinden oldukça memnun olduk. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bize bu ziyaretleri ile güç verdi. Sayın Kaymakamımızın önderliğinde Büyükşehir Koordinatörlüğü olarak vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz” dedi.

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in otogar ve taksici esnafını ziyaretinde Büyükşehir Koordinatörü Hüseyin Güney’in yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Birimi Müdürü İlyas Şirin,  Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Otogar Müdürü Osman Ertunç hazır bulundular.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2016, 14:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83