Ürkmezer ve Yücel yabancılar meclisiyle bir araya geldi

Ürkmezer ve Yücel yabancılar meclisiyle bir araya geldi
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer 17 yıldır faaliyet gösteren ve Alanya'da yaşayan yerleşik yabancıların temsil edildiği Yabancılar Meclisi Toplantısı'na katıldı.

Alanya Belediyesi Meclis Salonunda yapılan ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in de katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Kaymakam Ürkmezer; "Yaklaşık 20 farklı ülkeden, 30 binin üzerinde yerleşik yabancının huzur içinde yaşadığı Alanya'da 17 yıldır devam eden bu meclise katılmaktan mutluyum. Sizler kentimizin ne kadar huzurlu ve yaşamaya değer olduğunun birer kanıtısınız, bir çok ülkeye örnek olacak katılımcı ve demokratik bu uygulamanın kentimizde olması Alanya'nın öncü konumunu da simgeliyor. Sizler her biriniz ülkemizin dışardaki gönüllü temsilcilerisiniz. Bundan sonra da hep birlikte Alanya için istişare ve dayanışma içinde çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Toplantıda Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile Alanya Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu da Kaymakam Ürkmezer'e katılımları için teşekkür etti. Toplantı karşılıklı soru ve cevap ile son buldu. 

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2021, 21:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83