Utku Reyhan Alanya’ya Geliyor

Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan partisinin düzenlediği bölgesel genel üye toplantısına katılmak ve bölgede görüşmelerde bulunmak için Alanya’da olacak.

Utku Reyhan Alanya’ya Geliyor
12 Şubat 2018 Pazar 14.00’de Alanya’ya gelecek olan Utku Reyhan’ın programıyla ilgili açıklamalarda bulunan Vatan Partisi İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu “Kahraman ordumuz ve Türk milletinin omuz omuza taşeron terör örgütleri PKK/PYD’ye karşı verdiği vatan savaşı, hızla Türk-Amerikan savaşına dönüşmektedir. Bunun ülkemiz ve bölgemize yapacağı etkileri, alınması gereken önlemleri konuşmak, iç cephede yapılmaya çalışılan dış destekli bozguncu faaliyetlerin yol açtığı yalpalamaların vatan savaşımıza verdiği zararlara karşı milletçe göstereceğimiz duruşun değerlendirilmesinin yapılması esas olmak üzere, böyle kritik bir eşikten geçerken milletimizin önüne konan cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendirmek, bu konuda partililere bilgilendirmek, bölgede görüşmelerde bulunmak için Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan, 12 Şubat Pazar günü Alanya’ya gelecektir.” dedi.

Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu’nun açıklaması şöyle;

"Kahraman Ordumuz ve Türk Milleti’nin omuz omuza taşeron terör örgütleri PKK/PYD’ye karşı verdiği Vatan Savaşı, hızla Türk-Amerikan savaşına dönüşmektedir. Bunun ülkemiz ve bölgemize yapacağı etkileri, alınması gereken önlemleri konuşmak, iç cephede yapılmaya çalışılan dış destekli bozguncu faaliyetlerin yol açtığı yalpalamaların vatan savaşımıza verdiği zararlara karşı milletçe göstereceğimiz duruşun değerlendirilmesinin yapılması esas olmak üzere, böyle kritik bir eşikten geçerken milletimizin önüne konan Cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendirmek, bu konuda partililere bilgilendirmek için Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan 12 Şubat Pazar günü Alanya’ya gelecektir.

Bölgemizde terörün sonlandırılması ile huzur ve güvenin sağlanması üretim ekonomisinin yeniden inşası ülkemiz, bölgemiz zenginliklerinin yağmalanmasının önüne geçilmesi verdiğimiz vatan savaşının zaferle sonuçlanmasına bağlıdır. Bunun sağlanabilmesi için olmazsa olmaz olan başta Suriye olmak üzere bölge ülkelerinin güçlerini birleştirmesidir. Üzülerek belirtmeliyiz ki kişisel öfke ve hınçları ülkemiz çıkarlarının önünde tutma yanlışlığında ki ısrarlar, komşularımızla ilişkilerde güven zedeleyici girişimler bizleri endişeye sevk etmektedir. Uzaması muhtemel Vatan savaşımızı Vatan Partisi’nin merkezinde olacağı milli bir hükümetle kesin zafere ulaşacağını düşünüyoruz. Yaşanan gelgitler ABD'nin başını çektiği düşman cepheye moral vermekte, güç toplamasına yaramaktadır. Bütün bu nedenlerden ötürü iç cephede birlik ve beraberlik tesis edemeyen lüzumsuz tartışmalara girerek iç cephe bozguncularına sevindiren hükümet istifa etmeli, yerine milli bir hükümet kurulmalıdır. Ülkemizin önündeki büyük görevlerde devlet aklı ön planda olmalıdır. Başka çıkış yolu yoktur."

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2018, 11:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83