Uyar sert tepki gösterdi! CK Akdeniz’den Alanya esnafına kötü haber

Alanya'daki esnafın kullandıkları enerjide indirim sağlaması amacıyla düzenlenen enerji sözleşmesinin CK Akdeniz Elektrik tarafından feshedildiği iddia edildi.

Uyar sert tepki gösterdi! CK Akdeniz’den Alanya esnafına kötü haber

KEYDER Başkanı Hilmi Uyar, esnafa indirim sağlanması için yaptıkları enerji sözleşmesinin CK Akdeniz Elektrik’in tek taraflı feshettiğini duyurarak sert tepki gösterdi. Bütün esnafların otomatik ödeme talimatlarını kontrol etmesini isteyen Uyar, Alanya’da esnaf temsilcilerini esnafın hakkını savunmaya davet etti. Konaklı Esnafı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KEYDER) Hilmi Uyar, dernek ile CK Akdeniz Elektrik tarafından Akdeniz Bölgesi’nde 1 Kasım 2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere ticarethanelerde yapılan enerji sözleşmesini CK Akdeniz Elektrik’in tek taraflı olarak feshettiğini duyurdu. CK Akdeniz Elektrik tarafından tek taraflı yapılan bu feshin ardından aralık ayı için bütün ticarethanelerden kullanım bedeline ek olarak 267,78 TL ve önümüzdeki aylarda yine 267,78 TL olarak 2 taksit halinde ücret alınacağını söyleyen Uyar, “Herkes otomatik ödeme talimatını kontrol etsin. Esnaflarımızın haklarını savunmak adına CK Akdeniz Elektrik’in tek taraflı olarak yaptığı iptalin bedelini esnafın ödemesi etik ve ahlaki değildir” dedi.

banner111

“Esnaf günah keçisi değildir” diyen KEYDER Başkanı Uyar, şunları söyledi: “Zamanında CK Akdeniz Elektrik, esnaf ile indirim yapılacak diye sözleşmeler yaptı ve esnaflar da otomatik ödeme talimatı verdi. Benden otomatik ödeme talimatı olarak 267,78 TL ücret ödendi. Ayın 23’ünde de 246 TL ücret geldi ve ödedim. Sebebini öğrenmek için aradığım Antalya’daki bir yetkili ‘Bizim yapacak hiçbir şeyimiz yok. İsterseniz gidin mahkemeye verin hakkınızı savunun’ dedi. KEYDER olarak Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nı, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ve diğer bütün odaları esnafın hakkını savunmaya davet ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2021, 16:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83