Vali'den Alanya'daki yatırımlara tam not

Antalya Valisi Sayın Münir Karaloğlu Alanya’ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Alanya'yı ziyaret eden Vali Karaloğlu; Alanya'da biten ve devam yatırımları inceledi.

Vali'den Alanya'daki yatırımlara tam not
Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu  ile birlikte Alanya'da biten ve devam eden yatırımları inceledi. Alanya Çevre Yolu üzerinde yapımı devam eden köprülü kavşak çalışmalarını, 1630 metrelik Dim Tünelindeki çalışmaları ve yeni yapılan Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesini yerinde inceleyen Vali Karaloğlu daha sonra Alanya Kaymakamlığını ziyaret etti. Vali Karaloğlu, "Devletimizin desteği ile kurumlarımız daha da gelişecek" dedi.

Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu ve diğer yetkililer tarafından Hükümet Konağı önünde karşılanan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Alanya Kaymakamlığı'na geçerek Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'dan, Alanya’da yapılan çalışmalar ve şehrin sorunları ile ilgili bilgi aldı. 

VALİ KARALOĞLU "KURUMLARIMIZ GELİŞECEK"

Antalya Valisi Sayın Münir Karaloğlu Alanya Kaymakamlığını ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Bugün inceleme yapmak üzere Alanya'ya bir gezi düzenledik. Devletimizin desteği ile kurumlarımız daha da gelişecek. İncelemeler sonunda Alanya Kaymakamlığına yeni atanan Kaymakam Mustafa Harputlu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2017, 18:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83