Vali Yazıcı Antalya OSB firmalarını ziyaret etti

Antalya OSB Müteşebbis Heyeti toplantısına başkanlık eden Antalya Valisi Ersin Yazıcı, toplantının ardından Antalya OSB Başkanı Ali Bahar ile birlikte Seçil Bayrak, En-El-Sa Endüstriyel (Antech) ve Nar Un Fabrikası firmalarında incelemelerde bulundu. 

Vali Yazıcı Antalya OSB firmalarını ziyaret etti

Antalya Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti’nin olağan toplantısı, Antalya Valisi Ersin Yazıcı başkanlığında gerçekleşti. Toplantı kapsamında Bölge Müdürü İlhan Metin tarafından son dönemde gerçekleştirilen işlemler hakkında detaylı bilgilendirme yapılırken gelecek döneme ait çalışmalar hakkında da istişarede bulunuldu. Toplantının ardından Bölgede faaliyet gösteren firmaları ziyaret eden Vali Yazıcı ve Antalya OSB Başkanı Ali Bahar’a, Bölge Müdürü İlhan Metin eşlik etti. 

banner111


3 FABRİKA GEZDİ


Günün ilk ziyaretini 1999 yılında kurulan Seçil Bayrak Reklam Tekstil Baskı San. İnş. Tic. Ltd. Şti’ye yapan Vali Yazıcı ve Başkan Bahar, kurucu ortaklar Mehmet ve Mithat Atılgan ile fabrikayı gezip, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Seçil Bayrak’ın ardından endüstriyel otomasyon kontrol sistemlerinin öncü firmalarından En-El-Sa Endüstriyel Elektronik İnş. Taahhüt San. Tic. Ltd. Şti. tesislerine geçen Vali Yazıcı ve Başkan Bahar’a, şirket kurucu ortaklar Ömer Bacanak ve Rahim Kökçen eşlik etti. Günün son ziyaretini Türkiye’nin en büyük un üreticilerinden biri olan Nar Un - Halim Kırtız Gıda Sanayi AŞ’ye yapan Vali Yazıcı, Yönetim Kurulu Başkanı Cem Oğuz Kırtız ve Başkan Yardımcısı Yeliz Kırtız’dan sürdürdükleri çalışmaları hakkında bilgi aldı. 


ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ


Ziyaretle ilgili açıklama yapan Vali Yazıcı; “Organize Sanayi Bölgesi’ndeki firmalarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Son açıklanan verilere göre OSB’deki üretim, 1 yılı aşkın süredir devam eden pandemiye rağmen yüzde 16 oranında artarak Türkiye ortalamasının üstünde bir performans sergiledi. Burada faaliyet gösteren firmalar gece gündüz demeden büyük bir özveri ile çalışarak bu başarıyı elde etti. Kendi alanlarında öncü firmaların şehrimizde olması büyük bir gurur kaynağı. Organize Sanayi Bölgesinde birçok farklı alanda faaliyet gösteren firmamız var. Son teknoloji üretim imkânlarıyla donatılmış bu tesislilerin varlığı bizleri gururlandırıyor. Kendi imzamızı taşıyan ürünlerimiz tüm dünyada markalaşıncaya kadar çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Bölgedeki tüm firmalara başarılar diliyorum” dedi.


KENT EKONOMİSİNE KATKI


Antalya OSB ve firmalarının her geçen gün büyüdüğüne ve Antalya’ya daha fazla katma değer sağladığını belirten Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, “Antalya OSB 17 bin kişilik istihdamı, yarattığı katma değer ve ülke ihracatına sağladığı katkı ile kent ekonomisinin önemli bir değeridir. Bu değerin oluşmasında, Bölge sanayicilerimizin büyük emek ve özverisi vardır, bu kıymeti Antalya’mıza kazandırıp sahip çıkmışlardır. Bizlerde, bize emanet edilen bu değeri çok daha iyi hale getirip geleceğe aktarmak, ülkemize ve milletimize daha fazla fayda sağlama gayesi ile çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83