Vali Yazıcı'dan Antalya OSB sanayicilerine ziyaret

Antalya OSB Müteşebbis Heyeti toplantısına başkanlık eden Antalya Valisi Ersin Yazıcı, toplantının ardından Kristal Endüstriyel ve PSL Elektronik-Fiberli firmalarında incelemelerde bulundu.

Vali Yazıcı'dan Antalya OSB sanayicilerine  ziyaret
Antalya Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti’nin olağan toplantısı, Antalya Valisi Ersin Yazıcı başkanlığında gerçekleşti. Müteşebbis Heyet Başkan Vekili ve Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Müteşebbis Heyet Üyeleri Atıf Çiçekli, Hasanali Gönen, Fatih İncir, Mustafa Gizli, Yiğit Budak, Ahmet Kasapoğlu, Fatin Tapcı, Abdullah Erdal Konya, Rasim Feyzan Doğu, Adnan Saraç, Ali Acır, Sedat Gümüş ve Eşref Demirörs’ün katıldığı toplantıda, Bölge Müdürü İlhan Metin tarafından son dönemde gerçekleştirilen işlemler hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı. Toplantıda sanayicilerin talepleri ile ilgili konular değerlendirilirken Antalya OSB’nin 2021 yılı çalışma planı da görüşüldü.

FABRİKA ZİYARETLERİ


Toplantının ardından Antalya OSB Başkanı Ali Bahar ve Başkan Vekili Hasanali Gönen ile birlikte fabrika ziyaretleri gerçekleştiren Vali Ersin Yazıcı, ilk olarak Kristal Endüstriyel Mutfak Çamaşırhane Makine Paz. San. ve Tic. AŞ’de incelemelerde bulundu. Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit ve Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Kaynakçı’dan üretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Yazıcı günün ikinci ziyaretini PSL Elektronik Sanayi ve Tic. AŞ’ye yaptı. Yönetim Kurulu Üyeleri Tufan Gürbüz ve Erdal Kılıç ile Genel Koordinatör Erçin Çakmaklı’dan üretim faaliyetleri, kapasite ve ürün yelpazesi hakkında bilgiler alan Yazıcı, “Şehrimizin ekonomisine katkı sunan, insanımızın hayatını kolaylaştıran ve çevreye karşı duyarlı üretim yapan tüm firmalarımızı destekliyoruz. Antalya’nın da turizm, tarım, ticaretin ardından 4. T dediğimiz teknoloji alanında da marka şehir olması için kamu kurum ve kuruluşlarımız, belediyelerimiz, ticaret odalarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve sanayicilerimizle fikir alışverişinde bulunarak işbirliği içinde çalışıyoruz. Koronavirüsle mücadele ederken üretimimizi de ihmal etmiyoruz” dedi.


Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2020, 11:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83