VALİDEN ÖNEMLİ 1 MAYIS UYARISI

Antalya Valisi Muammer Türker, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününün coşku ve huzur içerisinde kutlanması amacıyla, her türlü tedbirin büyük bir titizlikle alındığını söyledi.

VALİDEN ÖNEMLİ 1 MAYIS UYARISI

 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün ülke genelinde olduğu gibi Antalya’da çeşitli etkinliklerle kutlanacağını belirten Türker, “Etkinlikler kapsamında 1 Mayıs 2016 Pazar günü Antalya il merkezinde Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) ve Birleşik Kamu İşverenleri Sendikaları Konfederasyonu (Birleşik Kamu-İş) ile bağlı bileşenlerinin katılımı ile saat 10.00-14.00 saatleri arasında. Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), bağlı bileşenler ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile 13.00-18.00 saatleri arasında kutlanacak. Alanya ilçesinde ise Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), bağlı bileşenler ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile 12.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek” dedi.

banner111
Türker şöyle devam etti:
“Emek ve Dayanışma gününün coşku ve huzur içerisinde kutlanması amacıyla, başta güvenlik olmak üzere her türlü tedbir ilgili kurumlarımızca büyük bir titizlikle alınmakta.
Alınan güvenlik ve trafik tedbirleri dolayısıyla Antalyalı hemşehrilerimizin sabır ve hoşgörüsüne teşekkür eder, bütün çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutlarım.”

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2016, 14:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83