YA SİZE ÇIKSA?

Her yılbaşı milyonlarca insanın hayalini süsleyen yılbaşı büyük ikramiyesi bu yıl 55 milyon lira. Antalya'da talih kuşunu bekleyen, zenginlik hayali kuranlar, Milli Piyango bayilerinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu

YA SİZE ÇIKSA?
Yılbaşına sayılı günler kalırken Milli Piyango bayilerinin önündeki kuyruklar da artıyor. 2016'ya zengin girmek isteyen, umudunu talih kuluna bağlayanlar, 55 milyonluk yılbaşı büyük ikramiyesi için bilet alıyor. Büyük ikramiye hayali kuranların kimisi kendilerine çıkması halinde borçlarını ödeyeceğini, kimisi yatırım yapacağını, kimisi dünyayı turu yapacağını kimisi ise öğrencilere burs vereceğini söyledi.

Neylan Tüzün (Muhasebeci, 33): Sokak hayvanları için çok büyük bir barınak yaptırırım. Evsizler için de sığınma evi. Yatırım olarak butik otel açarım. Cunda Adası'nda yaşamak istiyorum. Dünya turuna çıkıp, merak ettiğim yerleri görürüm. Ama paranın kişiliğime etki etmesine asla izin vermem.



Ahmet Fidan (Güvenlik görevlisi, 32): Babam hayvancılık yapıyor. Ben de baba mesleğim olan hayvancılık üzerine çiftlik kurarım. Hem ülke ekonomisine katkıda bulunur hem de çalıştıracağım insanlarla istihdam sağlarım. Büyük hayallerim yok. Paranın beni yoldan çıkarmasına izin vermem.


Mehmet Koçak (Lahmacun ustası, 60): İnsan, hayvan ayrımı yapmaksızın, nerede bakıma muhtaç varsa, onlara el uzatırım. Barınak yaptırıp, sahip çıkarım. Sokakta yaşayan insanlar için de barınma merkezi yaparım. Sigortamı doldurup, emekli olurum. Yaşamak için fazla paraya ihtiyacım yok.



Muammer Uzun (Ses sanatçısı, bestekar, 55): Öncelikle hayatımı garantiye alacak kadar parayı bir kenara koyarım. Kalan parayı da yakınlarım hariç, muhtaç olanlara dağıtırım. Kendi eserlerimden oluşan en az 5 tane klip çekerim. Düşenin dostu olmaz derler. Ben bu anlayışı yıkmak için elimden geleni yaparım.


Yılmaz Şenol (Öğretmen, 55): Önce borçlarımı öderim. Başımı sokacak ev alırım. 3 çocuğumun eğitimini sağlarım. İhtiyaç sahibi öğrencilere burs veririm. Onlara sahip çıkıp, meslek sahibi olana kadar da arkalarında dururum.


Özgür Şimşek (Aşçı, 23): Kimsesiz, yardıma muhtaç insanlara el uzatırım. Ailemin geleceğini planlarım. Özellikle, gayrimenkul üzerine yatırım yaparım. Küba'da yaşar sık sık Paris'e gezmeye giderim. Dünya turuna çıkıp, merak ettiğim ülkeleri, insanları tanırım. Tabi tüm bunları da kendi arabamla yapmak isterim.


Selda Subay (Gözlükçü, 32): Borçlarımı öderim. Günümüz koşullarında yatırım için ne uygunsa o alana yatırım yaparım. Sokakta kalmış, eğitime muhtaç, mecburiyetten borç batağına batmış insanlara yardım eli uzatırım. Özellikle de gazi ailelerine ve öksüzlere sahip çıkarım.


Ayşe Aksoy (Ev hanımı, 29): Ev için kredi çekmiştim. İlk önce kredimi kapatırım. Ufak tefek borçlarım var, onları da öderim. Yatırımlık ev, arsa alırım. İyi kötü bir arabam var. Onu değiştirmem. Fazlasında da gözüm yok zaten. Aileme yardımcı olurum. İhtiyacı olanlara el uzatırım. Gerekirse okul ve hastanelerin ihtiyaçlarını karşılarım.


Nilgün Boyraz (Satış danışmanı, 27): Önce kendime rahat bir hayat kurarım. Sonra elimden geldiği kadar, elimin uzanabildiği ihtiyaç sahiplerine destek olurum. Bugüne kadar paraya dayalı hiç hayal kurmadım. Bu nedenle, para beni şaşırtmaz diye umuyorum. Kimsesiz çocukların 'Nilgün ablası' olurum.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2015, 11:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83