YABANCILAR MECLİSİ'NDEN TANRISEVEN’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu, Yabancılar Meclisi üyeleri ile birlikte Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e teşekkür ziyaretinde bulundular

YABANCILAR MECLİSİ'NDEN TANRISEVEN’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Geçen hafta Ankara’da 18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü sebebiyle ülkemizde bulunan yabancılara yönelik bir tanıtım organizasyonu düzenlenmişti. Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi Başkanı ve üyeleri Kaymakam Tanrıseven’e böyle bir tanıtım organizasyonunda kendilerine de bulunma imkanı tanındığı için teşekkür ettiler. Ayrıca, Alanya’da açılan Göç İdaresi Alanya Grup Başkanlığı’nın hizmet vermeye başlamasından dolayı Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'e minnettar olduklarını ifade ettiler.

Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu, ''Sayın Kaymakamım yabancılar için çok ciddi şekilde uğraş veriyorsunuz. Bulunduğunuz yerde sorunlar her zaman kısa sürede çözüme kavuşuyor. Sizinle gurur duyuyoruz ve size çok teşekkür ediyoruz. Yaptığınız çalışmalardan dolayı size minnettarız'' dedi.

Yabancılar meclisi üyeleri de tek tek söz alarak, özellikle Göç İdaresi Alanya Grup Başkanlığı’nın Alanya'da hizmet vermeye başlamasından dolayı çok memnun olduklarını belirttiler. Antalya'ya kadar gidip gelmekten kurtulduklarını söyleyen Yabancılar Meclisi üyeleri Kaymakam Tanrıseven'e ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Yabancılar Meclisi Rus üyeleri ise, birçok Rus vatandaşının kendi ülkelerinden daha rahat ve özgür bir şekilde Alanya'da yaşadıklarını söylediler. Yabancılar Meclisi Rus üyeleri Alanya'dan yaşamaktan gayet mutlu olduklarını ifade ettiler.

KAYMAKAM TANRISEVEN ''SİZLERİ MUTLU GÖRMEK BİZLERİ DE SEVİNDİRİYOR''

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven de Ankara’da 18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü nedeniyle organize edilen programda Alanya’nın tanıtımının başarıyla yapıldığını söyledi. Organizasyona Alanya standının damga vurduğunu ifade eden Kaymakam Tanrıseven, Alanya’da yaşayan farklı milletlere mensup insanların buradaki hoşgörü ortamını Ankara’da çok güzel yansıttıklarını belirtti. Kaymakam Tanrıseven, Alanya’daki huzur ve hoşgörü ortamını yansıtmadaki başarılarından dolayı yerleşik yabancılara teşekkür ederek, ''Bundan sonra da işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz, sizleri mutlu görmek bizleri sevindiriyor'' dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2015, 13:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83