YANGINLARDA KASIT ŞÜPHESİ

Alanya'da bir günde 5 ayrı noktadan alevler yükseldi. Kış döneminin yaklaşması yangınların rant alanı sağlamak için kasıtlı olarak çıkarıldığı düşüncesini ortaya attı.

YANGINLARDA KASIT ŞÜPHESİ


Alanya'da bir günde 5 ayrı noktadan alevler yükseldi. İlk yangın Aytap mevkiinde ormanlık alanda çıktı, sırasıyla Oba'da bir katı atık toplama fabrikası alev aldı. Alevler daha sonra ise Hıdırellez, Elikesik ve Türkler Mahallesi'nden yükseldi. 


Alanya İlçesi'nde bir günde 5 ayrı noktadan alevler yükseldi. İlk yangın Aytap mevkiinde ormanlık alanda çıktı, sırasıyla Oba'da bir katı atık toplama fabrikası alev aldı. Alevler daha sonra ise Hıdırellez, Elikesik ve Türkler Mahallesi'nden yükseldi. Alanya Orman İşletme Müdürlüğü 'ne takviye olarak Alanya ve Manavgat Belediyelerine ait itfaiye araçları ve personeli de söndürme çalışmalarında yer aldı. Elikesik mevkiinde çıkan yangının yerleşim alanlarını tehdit ettiği ve helikopterler ile söndürme çalışmalarının sürdüğü bildirilirken, rüzgarın söndürme çalışmalarını zora soktuğu öğrenildi.


Aytap mevkii ve atık toplama fabrikasındaki yangın söndürülürken Elikesik, Hıdırellez ve Türkler'deki yangınların söndürme çalışmalarının devam ettiği bildirildi.






Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2015, 16:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83