YARALARINI BÜYÜKŞEHİR SARDI

Gazipaşa’da geçtiğimiz ay elektrik kontağından çıkan yangın sonucu evi kül olan Uysal ailesinin yardım çağrısına Antalya Büyükşehir Belediyesi cevap verdi.

YARALARINI BÜYÜKŞEHİR SARDI

 Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Kaş’tan Gazipaşa’ya Antalya’nın dört bir köşesinde vatandaşların yaralarını sarmaya devam ediyor. Sosyal hizmet projeleriyle ihtiyaç sahiplerinin dertlerine derman olan Büyükşehir Belediyesi, bu kez Gazipaşa’da evi elektrik kontağından çıkan yangın sonucu kül olan Uysal ailesinin yardımına koştu.  Geçtiğimiz ay meydana gelen yangında baba Tuncay Uysal'ın yüzünde ve kolunda üçüncü derece, anne Selvinaz Uysal'ın kolunda hafif yanık oluşmuş, ailenin en ufak bireyi 3 yaşındaki Yaman Uysal ise yangından yara almadan kurtulmuştu. 

banner111
“BÜYÜKŞEHİR BİZİ YALNIZ BIRAKMADI”

Ailenin eşya talebine hızla cevap veren Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, hazırladığı ev eşyalarını bir araçla Gazipaşa’ya gönderdi.  Eşyaları Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Koordinatörü Ahmet Büyükakça ve Hizmet Birimi Şube Müdürü Hasan Zeyni Çelik aileye teslim etti. Tuncay ve Selvinaz Uysal çifti, yaşadıkları bu zor günlerde Büyükşehir Belediyesi’nin tüm birimleriyle kendilerini yalnız bırakmadığını söyleyerek Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel olmak üzere bu tür sosyal yardımlarda emeği olan herkese teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2016, 11:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83