YENİ DURAKTA YÜCEL'LE KAHVALTI YAPTILAR

Alanya’da yenilenen taksi duraklarının kente kimlik kazandıracağını söyleyen Başkan Yücel, ”Bu konudaki çalışmalarımız da sona gelmek üzereyiz. Estetik açısındanörnek projelerimizden birisi. Taksici esnafımıza ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.

YENİ DURAKTA YÜCEL'LE KAHVALTI YAPTILAR

 Halkla iç içe ve istişare halinde bir yönetim anlayışına sahip olan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, esnaf ve vatandaş ziyaretleri kapsamında bu kez de Kızlarpınarı Mahallesi’nde bulunan Hilal Taksi Durağı çalışanlarının düzenlediği kahvaltıda taksicilerle bir araya geldi.

banner111
Hilal Takside gerçekleşen kahvaltıya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,  Kızlarpınarı Mahallesi muhtarı Mehmet Çorbacı , Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya ve taksiciler katıldı.
Durak çalışanları ile sohbet eden Başkan Yücel, onlarla birlikte kahvaltı yaparak, Belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Alanya’da yenilenen taksi duraklarının kente kimlik kazandıracağını ı söyleyen Başkan Yücel, ”Bu konudaki çalışmalarımız da sona gelmek üzereyiz. Estetik açısındanörnek projelerimizden birisi. Taksici esnafımıza ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.
Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya da Taksici esnafı adına Başkan Yücel’e teşekkür etti. Akkaya, ”Özellikle yeni duraklar için Başkanımız Adem Murat Yücel’i tebrik ediyoruz. Her türlü sorunumuzu kendilerine rahatça söyleyebiliyoruz ve hizmete te alıyoruz. Başkanımızın da arz ettiği gibi yeni duraklarımız gerçekten kente bir kimlik kazandırdı. Gelişigüzelduraklardan muntazam ve insanlara güven veren bir görsel oluştu. Kendilerine tüm taksici esnafımızadınateşekkürediyorum ”dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2015, 15:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83