Yeni trafik düzeni pazarcıyı vurdu

Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, Telekom Kavşağı'ndaki yapımı devam eden Katlı Kavşak Projesi nedeniyle üyelerinin Salı Pazarı'nda tezgah açamadığını belirterek, "Hizmet yapılırken mağduriyet yaratılmasın" dedi

Yeni trafik düzeni pazarcıyı vurdu

 Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü ile Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya'daki trafik sorununun çözümü için Telekom Kavşağı'na  Katlı Kavşak Projesi inşa etmek için çalışma yapıyor. Çevreyolu'nda bulunan Telekom Kavşağı'ndaki bu çalışmalar nedeniyle trafik akışı da Telekom Kavşağı'ndan, Kadıpaşa Mahallesi, Yakar Sokak'tan sağlanmaya başlandı. Trafik akışının Pazarcılar Odası'nın üyelerinin tezgah açtığı bölgeye kaydırılmasından dolayı da 182 pazarcı, üç haftadır tezgah açamıyor, evine de ekmek götüremiyor. Telekom Kavşağı'ndan trafik akışının Salı Pazarı'ndan sağlanması nedeniyle Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit de üyelerinin mağduriyetinin giderilmesi için her kurum ve kuruluşa dilekçesini sundu. 

banner111
YİĞİT ALTERNATİF SUNDU

Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, "Benim üyem Katlı Kavşak Projesi nedeniyle mağdur oluyor. Biz şehrimize kazandırılan projelere karşı değiliz, tam aksine de destekçisiyiz. Katlı Kavşak Projesi'nin de inşa edilmesinden dolayı Büyükşehir Başkanımız Menderes Türel'e ve Karayolları Bölge Müdürü'ne de teşekkür ediyorum. Ama buradaki mağduriyetin de giderilmesi benim en büyük dileğimdir. Bu trafik akışının Şifa Tıp Merkezi'nin yanından, Sugözü Caddesi'ne verilmesi halinde 182 üyemin de tezgahını açması demektir. Bu konuda Antalyamızı yönetenlerden anlayış bekliyorum" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2017, 09:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83