Yücel AK Partili kadınlarla buluştu

Cumhur İttifakı’nın Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, AK Parti Alanya İlçe Kadın Kolları ile bir araya geldi.

Yücel AK Partili kadınlarla buluştu

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı olan MHP'li Adem Murat Yücel, MHP ve AK Parti'nin kadın kolları yönetimiyle buluştu.

MHP ile Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) kadın kolları yönetimlerinin bir araya gelerek istişarelerde bulunduğu toplantıya Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun eşi Hülya Çavuşoğlu ile MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu da katıldı. Başkan Yücel kadın kolları buluşmasıyla ilgili olarak, "Teşkilatımız ve AK Parti'nin kadın kolları yönetiminde yer alan değerli üyelerimizle bir araya geldik. Cumhur İttifakımız için biriz, birlikteyiz. Her zamankinden daha güçlü, her zamankinden daha arzuluyuz" dedi.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN ÇABALIYORUZ”

Kahvaltıda konuşan AK Parti Alanya İlçe Başkanı Toklu, "Dışişleri Bakanımızın eşi Hülya Çavuşoğlu hanımefendinin de katıldığı Cumhur İttifakı kapsamında her iki partimizin de kadın teşkilat mensupları ile kahvaltı programımızı gerçekleştirdik. Birlik ve beraberlik için çaba gösteren herkese teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

MHP Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Türkdoğan ise "Kadın Kollarımız ve AK Parti Kadın Kollarımızın birlikte düzenlediği Cumhur İttifakı kahvaltı programına Belediye Başkanımız sayın Adem Murat Yücel ve AK Parti İlçe Başkanı sayın Mustafa Toklu ile katıldık. Kadın Kollarımızın kaynaşmasına vesile olan bu güzel organizasyonu düzenleyen Kadın Kolları Başkanımız Sevim Bulut ve Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gülay Özen hanımefendileri ve yönetim kurullarını kutluyorum” diye konuştu.

 

 

banner111

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2019, 14:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83