YÜCEL ALANYA ŞERBETİ İKRAM ETTİ

Kardeş şehirlerden gelen çocukların renk kattığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programında, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İskele Şelale Meydanı’nda etkinliklerin ardından öğrencilere ve vatandaşlara “Alanya Şerbeti” ikram etti.

YÜCEL ALANYA ŞERBETİ İKRAM ETTİ

 KARDEŞ ŞEHİR ÇOCUKLARI 23 NİSAN’A RENK KATTI

banner111
Alanya’nın kardeş şehirleri Letonya, Talsi, Litvanya Silute ve Trakai’den 45 çocuk, dünyanın tek çocuk bayramı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine katılmak için Alanya’ya geldi. Anıt önü ve İskele Meydanı’nda yapılan kutlama törenine katılan kardeş şehir çocukları bayrama renk kattı. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Yücel, öğrencilerle fotoğraf çektirerek, onlara Alanya Şerbeti ikram etti.

ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNULDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm Türkiye'de olduğu gibi Alanya'da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Hükümet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün çelenk sunumuyla başladı. Programa, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Garnizon Komutan Vekili Üsteğmen Akın Poçulu, Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, siyasi partilerin ilçe başkanları, oda ve dernek temsilcileri, birim ve kurum amirleriyle, öğrenciler ile kardeş şehirlerden gelen öğrenciler katıldı. 

İSKELE’DE RENKLİ KUTLAMA

23 Nisan etkinlikleri kapsamında devam eden kutlamalar, İskele Şelale Meydanında Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarına saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti. Günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmaların ardından okullarındaki şiir yarışmalarında birinci olan öğrenciler, şiirlerini okudular. Protokol ve vatandaşlar tarafından büyük beğeni toplayan şiirlerin ardından okulların folklor ve dans ekipleri gösteriler sundu. İlgiyle izlenen yöresel ve modern dans gösterilerinin ardından İskele Şelale önündeki etkinlikler son buldu.

BAŞKAN YÜCEL, ÖĞRENCİLERE ALANYA ŞERBETİ İKRAM ETTİ

İskele Şelale önündeki 23 Nisan etkinliklerinin ardından Belediye görevlileri tarafından protokol üyelerine ve vatandaşlara Alanya Şerbeti ikram edildi. Katıldığı her törende vatandaşların yanı sıra çocukların da ilgi odağı olan Başkan Yücel de, 23 Nisan etkinliklerinin ardından öğrencilere ve vatandaşlara şerbet ikram etti.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2016, 14:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83