YÜCEL ALANYA'NIN O PROJESİNİ TRT'YE ANLATTI

Rus pazarını canlandırmak için dört Rus TV kanalını Alanya’ya davet eden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kanallarla röportajlarına devam ediyor

YÜCEL ALANYA'NIN O PROJESİNİ TRT'YE ANLATTI
Kötü giden Rus pazarını canlandırmak için Rusya’da yayın yapan Rusya 1, BTC, Medion ve TNT kanallarını Alanya’ya davet ederek, haber ve belgesel çektiren Belediye Başkanı Yücel, kanallara röportaj vermeye devam ediyor. Yücel, dört Rus TV kanalının yanı sıra Türkiye’nin en çok izlenen kanalı TRT Haber’e de Alanya turizmi, ekonomisi, tarihi ve sosyal yapısı hakkında  detaylı bilgi verdi. 

Yerleşik Rusların sosyal hayatı, Alanya’ya gelen Rus turist sayısı, Rus Dernekleri, Rus Okulu, Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi ve yabancıya konut satışları hakkında Rus TV kanallarına konuşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Rusların Alanya’ya olan ilgisine vurgu yaptı.

HERKES İÇİN ALANYA PROJESİ, TRT HABER’DE

Rus TV kanallarından sonra TRT Haber’le de söyleşi yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Herkes İçin Alanya”, “Engelsiz Turizm” projelerine dikkat çekti.

Avrupa’daki engelli turist potansiyelini Alanya’ya çekmek için her türlü altyapıyı tamamlamaya çalıştıkların söyleyen Belediye Başkanı Yücel, “Alanya Belediyesi Engelsiz canlı bahis Park ve Yaşam Merkezi’mizde engelli vatandaşlarımız ve yakınlarına, el sanatları, fizyoterapi, psikolojik destek, ulaşım, sağlık gibi birçok alanda hizmet sunuyoruz. Merkezimiz aynı zamanda turistlerinde bir takım ihtiyaçlarına talep olduğu takdirde yardımcı oluyor. Şehrimizi engelli bir vatandaşımızın kimseye ihtiyaç duymadan rahatça gezebileceği standartlarda düzenliyoruz. İki adet plajımızı engelliler için düzenledik. Belediye olarak geleceğe yönelik yaptığımız tüm planlamaları engellilere uygun olarak düzenliyoruz” dedi.

Belediyenin diğer sosyal projeleri hakkında da bilgi veren Başkan Yücel, kırsaldaki kız öğrenciler için yaptırılan öğrenci yurdu, eğitime katkı, Büyük Alanya için yapılan yatırımlar hakkında da TRT Haber’e bilgi aktardı.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2015, 11:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83