Yücel, batı yaylalarını asfalta kavuşturdu

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, batı yaylalarını asfalta kavuşturdu

Yücel, batı yaylalarını asfalta kavuşturdu
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vatandaşların yol ve asfalt taleplerini karşılamak için aralıksız çalışıyor. Çalışmalar kapsamında batı yaylalarını asfaltla buluşturan Başkan Yücel, doğu yaylalarında asfaltın startını Gören Yaylası’ndan verdi.

Alanya Belediyesi tarafından doğu ve batı yaylalarında ihale edilen 50 kilometre asfaltın batı yaylalarının ana yollarını oluşturan 11 kilometresi tamamlandı. Batı Mahallelerinin kullandığı Akdam, Karabuynuzlar, Çakallar, Karıngöl, Yenicepazar, Türkler ve Payallar yaylalarının yolları asfaltlanarak ulaşıma açıldı. 

YAYLA SAKİNLERİNDEN BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR

Başkan Yücel’e teşekkür eden yayla sakinleri, “ Bir ay önce ekibi ile bizleri ziyaret eden Başkanımız sorunlarımızı bizzat dinlemişti. Yayla yollarının tamamının asfaltlanacağını söylemişti.  Şu an bütün yollarımız asfaltlandı. Yolların yapılması ile yaylalarımıza yerli halkın dışında da ziyaretçiler geliyor. Başkan Yücel, sadece bizlerin ulaşımını kolaylaştırmadı, yüzyıllardır devam eden yayla kültürünün gelecek nesillere aktarılmasını da sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” diyerek memnuiyetlerini dile getirdiler.

BAŞKAN YÜCEL, “ MERKEZDEN YAYLALARA VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİNİ KARŞILAMAK İÇİN ARALIKSIZ ÇALIŞIYORUZ”

Başkan Yücel, talep edilen ve devam eden çalışmaları tamamlamak için aralıksız çalıştıklarını kaydeden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Bu asfalt döneminde doğu ve batı yaylalarında toplam 50 km asfalt dökmüş olacağız. Batı bölgesinde yayla yollarının asfaltı tamamlandı. Doğu bölgesinde Gören merkez, Gökbel,  Gömürgen Mevkii, Basırlı, Köprübaşı ve Koçdavut, yaylalarını da hızlı bir şekilde asfalta kavuşturacağız” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2018, 20:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83