Yücel, Demirtaş'ı yeni köprüsüne kavuşturdu

Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Alanya Adayı Adem Murat Yücel ve ekibi, Demirtaş’ı yıllar sonra yeni köprüsüne kavuşturdu. Açılış törenine yaklaşık 4000 vatandaş katıldı.

Demirtaş'ta 2010 yılında yaşanan sel nedeniyle hasar gören ve Demirtaş’ın yıllardır düzeltilmesini beklediği Demirtaş Köprüsü, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve ekibi tarafından tamamlandı. Dün düzenlenen coşkulu törene yaklaşık 4000 vatandaş katıldı.

Aliefendi, İspatlı, İshaklı, Seki ve Kargıcak Mahallelerinin hizmetine sunulan Demirtaş Köprüsünün, spor tesisinin açılışı vatandaşlarla hep birlikte kurdele kesilerek açıldı. Toplu açılış töreni tarzında geçen buluşmada bölge halkı Başkan Yücel’e yoğun ilgi gösterdi. Açılış törenine, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Demirağ, MHP belediye meclis üyüsi adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“ALANYA’DA YÜCEL’İ ANTALYA’DA TÜREL’İ SANDIKTAN GÜÇLÜ ÇIKARMAK BOYNUMUZUN BORCU”

Açılış töreninde konuşan MHP İlçe Başkanı Türkdoğan, "5 yıldır hizmetleriyle gurur duyduğumuz belediye başkanımız sayın Adem Murat Yücel'in Alanyamızın 102 mahallesaSine yaptığı hizmetler gibi Demirtaş'a da yaptığı hizmetler var. İşte Demirtaş Düğün Salonu ve Kültür Merkezi gerçekten çok güzel bir eser oldu. Yine Yenidamlar Köprüsü'nün açılışı, MHP'nin üretten belediyecelik anlayşıyla halka hizmeti hakka hizmet sayan sayın Belediye Başkanımız Adem  Murat Yücel beye ve MHP'ye nasip oldu.  Seçimlere Antalya'nın 19 ilçesi ve büyükşehirde Cumhur İttifakı adayları ile giriyoruz.  Alanya'da da Cumhur İttifakı Adayı Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel'dir.  İnşallah önümüzdeki 5 yılda sayın belediye başkanımız Adem Murat Yücel bey çok daha güzel hizmetleri Demirtaş'a ve Alanya'nın her mahallesine getirecek. Bundan hiç şüphemiz yok. Alanya'da Yücel'i Antalya'da Türel'i sandıktan güçlü çıkarmak hepimizin boynumuzun borcudur.  Bu güze hizmetlerin devam etmesi, daha da artması için, ülkemizin ve milletimizin bekası için, 'Cumhur İttifakı, millet aklı, geleceğin teminati' diyor ve Adem başkanımıza yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum" dedi.

“SİZ DOSTLARIMIZLA YENİDEN KUTLU BİR YOLA ÇIKIYORUZ”

Türkdoğan'ın konuşmasının ardından kürsüye gelen Başkan Yücel, Demirtaş ve doğu bölgesinin her zaman kendilerini desteklediklerini  ve kuçak açtıklarını söyledi. Bölgenin sahilinden yaylasına kadar her noktasına hizmet ettiklerini belirten Yücel, "Sizlerin desteği ve sevgisi olmasa, benim ve ekibimin arkasında bir kale gibi durmasaydınız biz bu hizmetleri yapamazdık. Sizler 2014 seçimlerinde yanımızdaydınız, bizi Büyük Alanya’nın başkanlığına taşıdınız. Alanya’ya ve bölgemize hep birlikte çağ atlattık. 5 yıl aradan sona yeniden sevginizle desteğinizle yan yana, omuz omuza, gönül gönüleyiz.  Öncelikle desteğiniz için, güveniniz için, sevginiz için, kardeşliğiniz için hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partili teşkilatlarımızla, vizyoner ve güçlü ekibimizle,  82 projemizle ve  siz gönül dostlarımızla yeniden kutlu bir yola çıkıyoruz. Bu güzel birliktelik için teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki bizimlesiniz. Sağolun varolun" dedi.

“BİZ SİZLERİN HAYIR DUALARI VE SEVGİSİYLE BUGÜNLERE GELDİK”

Hep birlikte Demirtaş bölgesinin yıllardır kanayan yarasına son verdiklerini ifade eden Yücel, "Demirtaş Köprüsü’nün açılışını sizlerle birlikte yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Yıllardır “ha yıkıldı yıkılacak” denilen, herkesin üzerinden korkarak geçtiği, bir türlü yapılamayan bu köprüyü hizmete açmak hamdolsun ki bizlere nasip oldu. Siz istediniz biz yaptık. Aliefendi, İspatlı, İshaklı, Seki ve Kargıcak Mahallelerimizle birlikte 22 kırsal mahallemizin hizmetine sunduğumuz Demirtaş Köprümüz,  Alanya’mıza, bölgemize ve Demirtaş halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Bizim için esas olan gönülden gönüle köprüler kurabilmektir. Bizler, sizlerin sevgisini, rızasını, muhabbetini kazanabildiysek, sizlerin gönlünüzde yer edinebildiysek ancak o zaman kendimizi sizlere hizmet etmiş sayarız. Biz, sizlerin hayır duaları ile sevgisi ile bu günlere geldik.  İnşallah yine sizlerin destek ve teveccühleri ile Alanyamıza, 102 mahallemize ve Demirtaş halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

banner111

 

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2022, 20:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83