Yücel'den Alanya'ya 5 yıl için İl mesajlı 82 proje

Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Adem Murat Yücel, 5 yılda yapacağı projeleri ve meclis aday listesini tanıttı

Yücel'den Alanya'ya 5 yıl için İl mesajlı 82 proje
Yeni dönemde gerçekleştireceği projeleri paylaşan Başkan Yücel, “Cumhur İttifakı ile Alanya ilk kez hizmet birliği yakaladı. 82 projeyi 5 yıl içinde Alanya’ya kazandıracağız” dedi.
Cumhur İttifakı’nın adayı olan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel‘in projeleri ve meclis üyesi adaylarının tanıtılacağı lansman gerçekleştirildi. Atatürk Kapalı Spor Salonu’ndaki lansmana AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy,  AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu,  MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu,  STK temsilcileri,  muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

“DAHA YAPACAK ÇOK İŞ VAR”


Slayt gösterisiyle başlayan programda sonra saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Gelecek 5 yılda yapılacak projelerin slayt olarak sunumunun ardından konuşan Adem Murat Yücel,  Dünyanın en güzel şehrine 15 yıl hizmet etme şerefine nail oldum ama bu kente ve bu kentin güzel insanlarına vefa borcumuz daha bitmedi.Yapacaklarımız daha bitmedi.

Alanya için daha çok büyük hayallerimiz, hedeflerimiz var. Çok yol aldık biliyoruz ama bu sadece bir başlangıç. Daha yapacak çok işimiz var. 2014 yılında göreve geldiğimiz günden itibaren, bizleri oyları ile bu göreve getiren değerli Alanyalı hemşehrilerimin güvenlerine layık olabilmek ve şehrimize katkı sağlamak için hiç durmadan gece gündüz demeden çalıştık.

Geriye dönüp baktığımda, 2014 yılında göreve başladığımızda Büyükşehir Yasası’na yeni geçmemiz nedeniyle coğrafi sınırları 56 kat büyüyen Büyük Alanya’nın merkez ve 102 mahallesi, Manavgat’tan Gazipaşa’ya, sahilden Torosların yaylalarına kadar 1929 kilometrekarelik coğrafyada yaşayan her bir vatandaşımız bizden hizmet bekliyordu.

Aracımız yetersizdi, personel yapılaşması yoktu, şantiyelerimiz kurulmamıştı. Biz ne yaptık? Kişiler geçici, sistemler kalıcıdır dedik. Tıkır Tıkır işleyen mükemmel bir sistem kurduk.

Öyle bir sistem kurduk ki belediyemizin tüm hizmetlerini, Alanya’nın her köşesinde yaşayan her bir vatandaşımıza aynı kalitede ve aynı hızda ulaştırdık. Eğrigöl’den Sarımut’a kadar 14 stratejik noktada kurduğumuz şantiyelerimizle, araç filomuza eklediğimiz 160 yeni iş makinası ve araçla, doğru bir personel yapılanması, güleryüzlü ve çalışkan yönetim anlayışımızla hizmetlerimizi Alanya’nın en ücra köşesinde yaşayan vatandaşımızın ayağına kadar götürdük.
Herkesin bu yasa nasıl işleyecek, beldeler köyler nasıl kaynaşacak, hangi imkanlarla bu kadar dağınık bölgeye hizmet götürülecek, hangi yetki kimde olacak diye düşündüğü belirsizlik döneminde partime, dava arkadaşlarıma ve ekibime güvenerek soyunduğum bu görevden alnımızın akıyla çıktık.
“BUGÜNÜN ALANYASI İLKLERLE GÜNDEME GELİYOR”
5 yıllık hizmet dönemimizde geceyi gündüze kattık. Durmadan çalıştık, didindik. Alanya’ya yapılamaz denilenleri yaptık, hayalleri gerçeğe dönüştürdük. Yapmış olduğumuz hizmetleri, projeleri, eserleri sayıp dökmeye kalksak bu programın hacmi ve süresi yetmez.
Sizlerden aldığımız emaneti layıkıyla taşımaya gayret ettiğimiz dönemin sonunda isterseniz bir de bugünün Alanya’sına bakalım. Artık bugünün Alanyası hizmetleri ile, eserleri ile, ilkleri ile başarılarıyla gündemde olan bir Alanyadır.
Bugünün Alanyası, tüm mahallerinde imar bütünlüğünü sağlayan, personelinin maaşını 5 yıl boyunca hiç aksatmadan günü gününe ödeyen, kendi bitkisini, kendi asfaltını, kendi betonunu, güneş enerjisinden kendi elektriğini üreten, Antalya’nın en fazla yatırım bütçesine ve en güçlü araç filosuna sahip, 5 yılda bütçesini 3 kat arttıran, 5 yılda 1 milyar 200 milyon TL’lik yatırımla 371 eseri üreten bir Alanya’dır. İşte biz bunu başardık.
“HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Bunun ötesinde artık Alanya, sosyal ve üretken belediyecilik anlayışıyla hem bölgesine hem de Türkiye’ye örnek olan bir şehir haline gelmiştir. Bir yandan eserler üretirken bir yandan da vatandaşlarımızla gönül bağımızı hiç koparmadık.
Vatandaşımızın acı ve tatlı günlerinde hep yanında olduk. Biz, yaptığımız her şeyi öncelikle Allah rızası için, sonra da insanlarımızın rızasını, hayır dualarını alabilmek için yaptık. Bizim için en büyük hizmet halkımızın gönlünde yer edinebilmektir.
Bizlere güvenen, bizleri seven, bizlerin arkasında duran gönül dostlarımızı hiçbir zaman mahcup etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz. Büyüklerimizin duası, yol arkadaşlarımızın azmiyle, sizlerin sevgisiyle bu günlere geldik; Biz sizlerle var olduk…
Biz gönülleri fethede ede buralara geldik. Biz, “ah” almasını bilmeyiz, biz gönül almasını biliriz. Biz büyüklerimizin sözünü dinleye dinleye buralara geldik. En çok da Şeyh Edebali’nin Osman Gazi’ye verdiği nasihatı dinleye dinleye.
Ey oğul sabretmesini bil, vaktinden önce çiçek açmaz. İşin ağır, işin çetin, Allah yardımcın olsun. Güçlüsün, kuvvetlisin, akıllısın, kelamlısın ama bunları nerede nasıl kullanacağını bilmezsen sabah rüzgârında savrulur gidersin. Öfken ve nefsin bir olur. Aklını yener. Açık sözlü ol! Her sözü üstüne alma! Haklıysan mücadeleden korkma.
Biz, her zaman Alanya’nın menfaatleri için mücadele ettik. her zaman güçten yana değil, haktan ve halktan yana olduk. Siyasi ayrım yapmadan eşit ve adaletli şekilde hizmet ettik. Bundan sonra da tüm Alanya’yı kucaklamaya, bize oy veren ve vermeyen herkesin belediye başkanı olmaya devam edeceğim.

“UFUKLAR AÇACAK PROJELERİMİZİ TAKDİRİNİZE SUNUYORUZ”
Şimdi yeniden 5 yıl önceki aynı heyecanla, aynı coşkuyla, aynı çalışma azmiyle karşınızdayım. Eğer hayaller kurabilecek bir vizyona sahipseniz, eğer kurduğunuz hayalleri de çok çalışarak gerçeğe dönüştürebiliyorsanız, işte o zaman şehrinizi kanatlandırıp uçurursunuz.
AK Parti’nin gönül belediyeciliği anlayışı ile MHP’nin üretken belediyecilik misyonunu birleştirerek hazırladığımız büyük Alanya’yı kanatlandıracak, şehircilikte ufuklar açacak yeni projelerimizi sizlerin takdirlerine sunuyoruz.

“MODERN ŞEHİR MERKEZİ VAAD EDİYORUZ”
Geçen dönem kurduğumuz sistem ve yapılaşmadan sonra, bu dönem büyümeye ve markalaşmaya önem veriyoruz. Alanya’nın merkezini, gönlümüzdeki muhabbetle tıpkı kilim gibi ilmek ilmek işleyeceğiz.
Biliyoruz ki Akdeniz’in mavisi başka denizde yok, Alanya yeşilinin daha yeşili başka bir coğrafyada yok. Bu dönem mavimizi de yeşilimizi de kılcal damarlarla şehrimizin her yerine yaymayı hedefledik.
İstiyoruz ki kimse adres sormasın. Sizlere, yeşili takip et, maviyi takip et, portakal ağaçlarını takip edin diyeceğimiz, kesintisiz ve sadeleşmiş modern bir şehir merkezi vaad ediyoruz.
Bu vizyonla projelendirdiğimiz Mamadı bölgemize Botanik Park, Oba Mahallemize Masal Kahramanları parkı, Kızılalan’da 140 dönümlük alana Macera Parkı’mızı yapıyoruz. Alanyamıza hayırlı olsun.

“ALANYA’NIN GELECEĞİNİ YENİDEN ŞEKİLLENDİRECEĞİZ”
Bilmenizi isterim ki, biz projelerimizi 5 yıl sonrası için değil, Alanya’yı en az 50 yıl sonrasına taşıyacak bir ileri görüşlülükle hazırladık. Geride bıraktığımız dönemde mevcut sorunları çözerek Alanya’nın Master planlarını hazırlamaya başladık.
Master planlar ile Alanya’nın geleceğini yeniden şekillendireceğiz. Yaya, taşıt ve bisiklet yollarını bu planlara göre düzenleyeceğiz. Kentsel dönüşüm uygulamalarımızla şehri etap etap yeniden kuracağız.
Cumhuriyet Mahallesi’nde başladığımız kentsel dönüşüm uygulamalarımızı Alanya merkezde ihtiyaç olan her mahallede yaygınlaştıracağız.
Kentsel dönüşüm ile eğlence merkezlerini tek bir bölgede toplayıp, sahil bandını vatandaşlarımızın sosyal yaşam alanı olarak yeniden düzenleyeceğiz
“DÜNYANIN EN GÜZEL KENT MEYDANINI KAZANDIRACAĞIZ”
Yaya ve bisiklet öncelikli bir kent gayesiyle prestij caddeler oluşturarak şehrimizin değerine değer katacağız. Dünyanın en güzel Kent Meydanı’nı Alanya’ya kazandıracağız demiştik.
Biz 5 yılda halkımıza ne söz verdiysek tuttuk. Allah’ın izniyle bu sözümüzü de yerine getireceğiz. Ankara’da ve Alanya’da 60 kişilik bir ekiple 3 yıldır çalışıyoruz. Projesini, altyapısını, bürokratik izin süreçlerini tamamladık.
Alanya halkımıza söz verdiğimiz gibi Alanyamıza kazandıracağımız ilk ve en önemli projelerimizden birisi Kent Meydanı olacaktır. Kent Meydanı Projesiyle Kızılkule’den başlayıp Sahil boyunca devam eden Ahmet Tokuş bulvarı ile deniz şeridi arasında kalan 144 bin metrekarelik alanı yeniden düzenleyeceğiz.
Bu meydan halkımızın nefes aldığı, yeşilliğiyle, havuzlarıyla, dinlenme, kültür-sanat ve etkinlik alanlarıyla, görsel zenginliğiyle Alanya’mıza yakışan, Alanyalı hemşehrilerimize layık mükemmel bir meydan olacak. Dünyanın ve Antalyamızın en güzel meydanını kentimize kazandırıyoruz. Alanyamıza hayırlı olsun.
“İLK KAZMAYI VURDUK”
Yine şehrimizin çehresini değiştirecek projelerimizden biri de otoparkı ve meydan düzenlemesiyle birlikte halkımızın sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verecek Cuma Pazarı Düğün Salonu projemizdir. Biliyorsunuz ki ilk kazmayı vurduk.
İnşallah gelecek dönem öncelikli olarak hayata geçireceğimiz projelerimizden biri olacaktır. Bilim Müzesi, Panoramik Müze, Bilim Köyü ve Denizaltı akvaryumu da şehrimize vizyon katacak önemli projelerimiz arasında yer alıyor.
“KÜLTÜR MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ”
Geçtiğimiz dönem kültürel mirasın korunmasına çok önem verdik. Restorasyon çalışmalarımızla ödüller aldık. Bu dönemde hız kesmeden restorasyon çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Kale, Tophane ve Alanya içindeki tarihi evlerimizi, Bedesten ve Oba Medresesi’ni restore edeceğiz. Kale’de restoresi tamamlanmak üzere olan bir evi Alanya yemeklerinin tanıtıldığı bir müzeye dönüştüreceğiz. Alanya Kalemizin Dünya Kültür Mirası listesine girmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
Kaleler Diyarı Alanya Projemizle Alara Kalesi, Sinek Kalesi, Kızılca Şehir Kalesi, Güzelbağ, Leartes ve Syedra Antik Kentlerini restore ederek kültür turizmimize kazandıracağız.
Alanya merkeze, Avsallar, Konaklı ve İncekum bölgemize, Mahmutlar ve Kargıcak bölgemize Kültür merkezleri kazandıracağız. Alanyamıza hayırlı olsun.


“YAZ KIŞ TURİST ÇEKECEĞİZ”
Turizm sektörüne yönelik projelerimizle turizm cenneti Alanyamızın marka değerini artıracağız. Haftasonu Alanya projemizle büyük tur ve havayolu şirketleri ile anlaşarak ekonomik fiyatlarla yerli turist için hafta sonlarını Alanya’da geçirmeyi cazip hale getireceğiz.
Alanya’ya paket turlar düzenleyerek yerli turisti yaz kış Alanya’ya çekeceğiz. Alanya’nın ortak değeri ALTAV’a restore edilmiş bir evimizi tahsis edeceğiz ve ALTAV’ın tanıtım bütçesini arttıracağız.
Yayla Evleri projemizle yayla turizmini canlandıracağız. Sağlık turizmini destekleyeceğiz. Dalış merkezleri kuracağız, su sporlarını geliştireceğiz. Sahil büfelerini yeniden düzenleyeceğiz. Turizme yönelik eğitim kurslarımızla hem sektöre kalifiye personel sağlayacağız hem de işsizlik sorununa çözüm üreteceğiz.
“ÇİFTÇİYE 1600 DEKAR BAHÇE TESİS EDECEĞİZ”
Tarım kenti Alanya’yız. Alanya’nın tarımda da hak ettiği verimi yakalayabilmesi için üreticilerimizi destekleyeceğiz, yetiştirdikleri ürünün daha çok değerli hale gelmesi için Alanya’da yetişen muz, avokado, kivi gibi yöremize özgü meyvelerimizi markalaştıracağız.
Tarım ürünlerimizle ilgili festivaller düzenleyeceğiz. Alanya Üretiyor Memleket Kazanıyor projemizle 80 mahalle de 800 çiftçiye 1600 dekar meyve bahçesi tesis edileceğiz.
Üreticilerimize kendi seralarımızda ürettiğimiz zeytin, ceviz ve keçiboynuzu fidanlarını ücretsiz dağıtacağız. Üretici pazarlarını yaygınlaştıracağız.


“FAKÜLTELER KURULMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Alanya Belediyesi artık, okullar yaptıran, yurtlar yaptıran, kreşler yaptıran, camiler yaptıran, sağlık ocakları yaptıran, birçok mahallesine düğün salonları ve kültür merkezleri inşa eden bir belediye haline getirdik.
Eğitime geçen yıl ayırdığımız bütçeden daha fazlasını gelecek dönemde de ayıracağız. Teknoloji çağının gereği olarak dijital kütüphane ve açık hava kütüphanelerini hayata geçireceğiz.
Batı ve doğu mahallelerimizde ziraat, denizcilik ve arkeoloji fakültelerinin kurulması için çalışacağız. Oba, Mahmutlar ve Konaklı Mahallelerimize kreşler yapacağız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyoruz. Gelecek dönemde eğitime desteğimizi arttırarak sürdüreceğiz.
“GENÇLİK MERKEZLERİ KURACAĞIZ”
Gençlerimizi televizyondan tabletten, bilgisayar oyunlarından uzaklaştırmak için sağlıklı, dinamik ve atak bir gençlik için Konaklı, Okurcalar ve Mahmutlar mahallelerimize çok geniş kapsamlı spor merkezleri yapıp gençlerimizin ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.
Gençlerin her türlü eğitim, kültür ve sosyal ihtiyaçlarını aynı merkezden karşılayabileceği Gençlik merkezleri kuracağız. Gençlerimize ve bölge halkımıza hayırlı olsun.


“HER KESİMİ KUCAKLADIK”
Sosyal belediyecilikte çığır açtığımız yönetim anlayışımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Sosyal Belediyecilik hizmetlerimizle her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız.
Projelerimizi hazırlarken her kesimi kucakladık. Gençlerimiz, çocuklarımız, kadınlarımız, engelli kardeşlerimiz, emeklilerimiz, hayvan dostlarımızı unutmadık.
Engelli rehabilitasyon ve sağlık merkezlerinden, yaşlı bakım merkezlerine, aşevinden sağlıklı yaşam merkezlerine, kadın dayanışma merkezlerinden, belediye sosyal tesislerine kadar bir çok sosyal projeyi değerli Alanya halkımızın hizmetine sunacağız.
“5 YIL İÇİNDE HAYATA GEÇİRECEĞİZ”
Cumhur İttifakı’yla Alanya da ilk kez bir hizmet birlikteliği yakalandı. Bu birliktelikten kazanan Alanya olacaktır, Alanya halkı olacaktır. Bizler de sen ben demeden gönül gönüle güçbirliği yapacağız.
Alanya’nın menfaatlerini her zaman el üstünde tutacağız. İlk günkü aşkla hep birlikte Alanya’ya hizmet etmeye devam edeceğiz. İnşallah devletimizin, partimizin, bakanımızın, teşkilatlarımızın, değerli halkımızın destekleri ile 82 projemizin tamamını gelecek 5 yıl içinde hayata geçirerek Alanyamıza kazandıracağız.
Bugünden itibaren hep birlikte çalışacağız. Yarınların Alanyası için yaptıklarımızı, yapacaklarımızı, projelerimizi anlatacağız. Alanya’da hep birlikte, gece gündüz demeden sizlerle çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Vatandaşımızın hem gönlünü, hem hayır duasını, hem de desteğini alacağız.
Gün birlik olma günüdür. Birbirimize sarılalım, farklılıklarımızı zenginlik kabul edelim. Türkiye’nin, Antalya’nın Alanya’nın önü açıktır; geleceği aydınlıktır. Yeter ki azimli, çalışkan ve kararlı olalım.
Ne demiş usta şair;
Tohum saç, bitmezse toprak utansın! 
Hedefe varmayan mızrak utansın!
Hey gidi Küheylan, koşmana bak sen!
Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!
Ustada kalırsa bu öksüz yapı,
Onu sürdürmeyen çırak utansın!
Ölümden ilerde varış dediğin,
Geride ne varsa bırak utansın!
Ey binbir tanede solmayan tek renk; 
Bayraklaşamıyorsan bayrak utansın!
“CUMHUR İTTİFAKI’NI ALANYA’DA ZAFERLE TAÇLANDIRACAĞIZ”
İnşallah yine üç hilalin bayrağını Alanya semalarında sonsuza kadar dalgalandıracağız. İşi ehline bırakmak için, kaliteli hizmet için, yatırımların devamı için, ülkemizin bekası ve istikrarı için Cumhur İttifakını Alanya’da zaferle taçlandıracağız.
Alanya’da Yücel, Antalya’da Türel diyoruz. Kızıl Kule, Tersane ve ihtişamlı Kale’siyle bize böyle muhteşem bir Alanya bırakan Sultan Alaaddin Keykubat’ı, Osmanlı’dan Selçuklu’ya, Selçuklu’dan günümüze kadar bu kadim kente hizmet eden atalarımızı, ecdadımızı ve büyüklerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum.
Bu şehre emek veren başta Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na, milletvekillerimize, tüm belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, muhtarlarımıza, ismini tek tek sayamayacağım herkese tek tek teşekkür ediyorum.
Cumhur İttifakı adayı olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, “Önce ülkem ve milletim sonra partim diyen” liderimiz Devlet Bahçeli’ye, arkamda desteğini ve sevgisini hissettiğim değerli Ak Parti teşkilatlarına, Partimin tüm kademelerine, meclis üyelerime, 15 yıldır bizimle mücadele eden isimsiz birer kahraman olan ekibime ve Alanya halkına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. 
Beni yetiştiren ve bu günlere gelmemde en büyük emeği veren elleri öpülesi anneme ve babama, her zaman yanımda olan eşime ve şehrimize hizmet ederken zaman zaman yüzlerine hasret kaldığım çocuklarıma da sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum” dedi.
“102 MAHALLEYİ HİZMETE BOĞACAĞIZ”
MHP İlçe Başkanı Türkdoğan da,  “Cumhur İttifakı için bir araya geldik. 2019-2024 yılları arasında Alanya’da, Antalya’da görev yapacak isimler 31 Mart’ta inşallah göreve gelecek. 102 mahalleyi hizmete boğacağız” diye konuştu.
“MEZARA KADAR SÜRSÜN”
AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ise,  “İnşallah 5 yıllık süreçte Alanya ve Antalya’da yapılan yatırımların yarım kalmaması için sizlerin duası ve desteklerine ihtiyacımız var.
Mustafa Toklu
Bugün bu coşku 31 Mart’ın müjdesi. Cumhur İttifakı’nın tepedeki birlikteliği belki de Alanya’da görülüyor. Rabbim birlikteliğimizi bozmasın, mezara kadar sürdürsün” ifadelerini kullandı.
“MHP’NİN KADROLARI TÜM İLÇELERDE BİRLİK OLDU”
MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy da, “Alanya çok önemli bir şehir. Burası Selçuklu’ya başkentlik yapmış bir şehir. Yücel’i tebrik ediyorum. Belediyecilik vizyon sahibi başkan gerektirir.
Her daim yüzünden tebessümü eksik etmeyen,  102 mahallede ayrım gözetmeksizin hizmet götüren bir belediye başkanımız var. Cumhur İttifakı rastgele kurulan bir ittifak değil. Hem AK Parti hem de MHP’nin kadroları Antalya’nın 19 ilçesinde birlik olmuştur” dedi.
“ÇOK GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ”
AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın da, “Alanya’ya her gelişimde hep heyecanlanıyorum ama bugün farklı. Cumhur İttifakı’nın meyvelerini almaya başladık.
İnşallah çok güzel işler yapacağız. 82 projenin bir amacı var. 82 değil,  inşallah 102’yi de geçecektir. Çalışacağız,  kazanacağız ve büyük hizmetler yapacağız” diye konuştu.
“İKİ MUSTAFA’YA ÇOK İŞ DÜŞÜYOR”
MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan da,  “Burada iki Mustafa’ya çok iş düşüyor. Alanya herkesin hayalidir. Bu hayali inşallah Adem Murat Yücel gerçekleştirecek.
Alanya marka bir şehir. Siz sadece Yücel’i ve Türel’i seçmeyeceksiniz. Kuruluşu 50 yıla dayanan bir partinin genel başkanı olan Bahçeli sizlerin temsilcisi olacak. 24 Haziran’da bize oy vermeyen kardeşlerimiz olmayabilir.
Bu dönemde Bahçeli’ye başbakanlık teklif edildi. Genel başkanımız,  “PKK temsilcileri ile bir arada olmam” diyerek başbakanlığı elimin tersiyle itti. Genel başkanımız böyle yaparken vatandaşlarımız terör temsilcileri ile hareket eden zillet ittifakına nasıl oy verecek” dedi.
Başkan’ın konuşmasının ardından meclis Cumhur İttifakı’nın meclis listesinde yer alanlar tek tek sahneye davet edilerek katılımcılara tanıtıldı.

  

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2019, 20:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83