Yücel'den Azeri kardeş hamlesi

Alanya Belediyesi’nin bu yıl 13’üncüsünü düzenlediği Uluslararası Alanya Caz Günleri etkinliğine katılmak için Alanya’ya gelen Azerbaycan Milli Meclisi’nin milletvekilleri Ganire Paşayeva, Musa Qasımlı, Nizami Jafarov ve Azeri gazeteci-televizyoncu Etibar Babayev Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti.

Yücel'den Azeri kardeş hamlesi

 Azerbaycan Milli Meclisi’nin milletvekilleri Ganire Paşayeva, Musa Qasımlı, Nizami Jafarov ve Azeri gazeteci-televizyoncu Etibar Babayev Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti. Alanya Belediyesi’nin bu yıl 13’üncüsünü düzenlediği Caz Günlerine katılımlarından dolayı milletvekillerine teşekkür eden Başkan Yücel, ”Aramızdaki kültürel ve kardeşlik bağlarını daha da güçlendirmek için yakın zamanda Azerbaycan’dan bir şehir ile Alanya’nın kardeş şehir olması için çalışacağız. Ayrıca Alanya’da Azerbaycan Sokağı gibi projelerimiz var. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Yücel, ziyarette milletvekillerine ve Azeri gazeteci-televizyoncu Etibar Babayev’e Alanya İpeğinden şal ve tablo takdim etti.

banner111
KAYMAKAM TANRISEVEN VE REKTÖRLERE ZİYARET

Alanya Belediyesi’nin bu yıl 13’üncüsünü düzenlediği Uluslararası Alanya Caz Günleri etkinliğine katılmak için Alanya’ya gelen Azerbaycan Milli Meclisi’nin milletvekilleri Ganire Paşayeva, Musa Qasımlı, Nizami Jafarov ve Azeri gazeteci-televizyoncu Etibar Babayev Başkan Yücel’i ziyaretinden önce ALKÜ Rektörü Ahmet Pınarbaşı, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven ve AHEP Üniversitesi Rektörünü ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2016, 18:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83