Yücel'den karayollarına çevreyolu teşekkürü

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Karayollarına Alanya halkı adına teşekkür ederim" dedi.

Yücel'den karayollarına çevreyolu teşekkürü

 Karayolları Bölge Müdürlüğü, Alanya'da trafik sorununa çözüm getirmek için Telekom Kavşağı’nda ve Ticaret Lisesi Kavşağı’nda 50 Metrelik Çevre Yolu’na bağlantı sağlayacak olan Köprülü Kavşak inşa ediyor. 50 Metrelik Çevre Yolu ile ilgili göreve geldiklerinden bu yana planlama ve hazırlık çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Yücel, “ Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne ve projeye emek veren herkese Alanya halkı adına teşekkür ederim.” dedi.

banner111
BAŞKAN YÜCEL’DEN KARAYOLLARI’NA TEŞEKKÜR

Karayolları Bölge Müdürlüğü, Alanya'da trafik sorununa çözüm getirmek için Telekom Kavşağı’nda ve Ticaret Lisesi Kavşağı’nda 50 Metrelik Çevre Yolu’na bağlantı sağlayacak olan Köprülü Kavşak inşa ediyor. 50 Metrelik Çevre Yolu ile ilgili göreve geldiklerinden bu yana planlama ve hazırlık çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Yücel, “50 Metreli Çevre Yolu Alanya’nın geleceğini değiştirecek ve kentin gelişmesine katkı sağlayacak çok önemli bir yatırımdır. Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne ve projeye emek veren herkese Alanya halkı adına teşekkür ederim.” dedi.

Karayolları tarafından 56 milyon lira yatırım bedeliyle ihale edilen Telekom ve Ticaret Lisesi kavşaklarına uygulanacak katlı köprülü kavşak düzenlemesi için çalışmalara başlandı. Alanya Belediyesi çalışma süresince araç trafiğinde aksama olmaması için alternatif güzergâhları belirleyerek gerekli önlemleri alıyor.

ÇEVREYOLU ÇALIŞMALARI TAM GAZ

Karayolları Bölge Müdürlüğü, Ticaret Lisesi Kavşağı’ndan Gazipaşa Kavşağı’na kadar kesintisiz ulaşım sağlayacak olan 50 Metreli Çevre Yolu’nun inşa çalışmalarına başladı. Projenin ilk adımı olarak Ticaret Lisesi Kavşağı’nda 50 Metrelik Çevre Yolu’na bağlantı sağlayacak olan Köprülü Kavşak yapılıyor. Karayolları aynı zamanda şehir trafiğini rahatlatmak için Telekom Kavşağı’nda battı çıktı inşaatına başladı.

BAŞKAN YÜCEL’DEN TEŞEKKÜR

Alanya’nın trafiğini rahatlatacak ve kentin gelişmesine katkı sağlayacak önemli projelere başlayan Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne teşekkür eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “50 Metrelik Çevre Yolu bizim için çok önemli bir proje. 3 yıldır planlama ve hazırlık  çalışmalarını tamamlamak için çalışmalar yaptık. Protokol gereği biz de Çevre Yolu ile ilgili üzerimize düşen görevleri yerine getirdik ve getirmeye devam ediyoruz. Kavşak çalışmalarında trafik akışını sağlayacak alternatif yol güzergahları sağlıyoruz. Gerekli önlem ve tedbirleri alarak vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2017, 15:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83