Yücel'den mecliste üst geçit açıklaması

Alanya Belediye Meclisi Afrin için tek ses oldu. Şubat ayı Meclis toplantısında Zeytin Dalı harekatına tam destek veren parti grupları Mehmetçiğe başarı dileğinde bulundu. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel "Çevre yolunda yapımına başlanan üst geçitle ilgili "Bölgenin en estetik yapısı olacak ancak günahı fazla olan üstünden geçmesin" dedi.

Yücel'den mecliste üst geçit açıklaması
Alanya Belediye meclisi Şubat ayı meclisinde Afrin'e operasyon yapan Mehmetçiğe tam destek verdi. Meclisin açılışında söz alan grup sözcüleri Zeytindalı harekatı için başyarı dileğinde bulunurken Türk Askerinin haklı gerekçelerle bölgede olduğuna vurgu yaptılar. Konuyla ilgili ilk destek açıklaması Ak Parti sözcüsü Kerim Başkaptan dan geldi. Chp sözcüsü Erdoğan Toktaş 'ta Mehmetçiğin başarı ile görevini yerine getirmesi dileğinde bulundu.

MHP sözcüsü Mustafa Tuna da konuşmasında Türk halkının söz konusu vatan olunca  gerisi teferruattır sözünü ortaya koyduğuna vurgu yaptı. Sözcüleri tek tek alkışlayan Başkan Yücel'de Mehmetçiğin teröre karşı gösterdiği başarının her türlü takdiri hak ettiğini kaydetti. Raporlarını karara bağlayan Meclis üyeleri gündem sonunda şehirde yaşanan sıkıntılara ilişkin düşüncelerini dile getirdi ve çözüm önerilerinde bulundu. ilk olarak söz alan Mehmet Şenli şehir merkezinde iş yerlerinin üzerinde bulunan sundurmalardaki kiremitlerin saçtığı tehlikeye dikkat çekti.

Şehir trafiğinde yaşanan sorunlarda meclisin gündemindeydi. Ak Partili Mustafa Keşoğlu Mahmutlar Atatürk caddesindeki düzenleme için başkan Yücel'e önce teşekkür etti ardından da araçların gelişi güzel parkı güzel caddeyi Bangladeş sokaklarına çeviriyor dedi.

Ak partili üyelerin talep ettiği bilgi sonrası konuşan Başkan Yücel, yeni çevre yoluna çıkan tüm ara yolların açılacağını ve hizmete gireceğini söyledi. Araştırma Hastanesi çevresinde devam eden çalışmaların kısa süre içinde biteceğini kaydeden Yücel, "trafik sorunu önemli oranda aşılacak" dedi. Meclisin gündemindeki bir başka konu ise Hastane kavşağına yapılan Üst geçitli ilgiliydi. Erkan Demirci'nin sorusuna yanıt olarak konuşan Yücel, "Karayolları Genel müdürlüğü yeni uygulamalarında kullanılabilirliği olmadığı için alt geçit yapmıyor, Karayolları standardının üstünde yüksekliğe sahip bir üst geçit olacak, bittiğinde bölgenin en estetik yapısı olacak ancak günahı fazla olan üstünden geçmesin." dedi.

Yücel UKM'nin inşaat  için yolun kapatılması yönünde bir aylık süre verdiğini kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2018, 17:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83