Yücel'e vatandaşlardan anlamlı teşekkür

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, güne Dimalacami ve Bıçakçı Mahallesi’ni ziyaret ederek başladı. Başkan Yücel, buradaki ziyaretlerinin ardından Uğurlu Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Yücel'e vatandaşlardan anlamlı teşekkür
Güne Dimalacami ve Bıçakçı Mahallesine gerçekleştirdiği ziyaretlerle başlayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu ziyaretlerinin ardından Uğurlu Mahallesi Muhtarı Ahmet Sarı’nın davetine katıldı. Uğurlu Mahallesi’nde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yücel, vatandaşların taleplerini dinledi.

YÜCE’LE ÜÇ BOYUTLU FOTOĞRAFLA TEŞEKKÜR

Uğurlu Mahallesi’nde büyük bir coşkuyla karşılanan Başkan Yücel’e vatandaşlar mahallelerinde yapılan meydan ve okul peyzaj çalışmaları için teşekkür ettiler. Uğurlu Mahallesi Muhtarı Ahmet Sarı, Başkan Yücel’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek Yücel’in talimatı ile yapılan meydanda üçboyutlu fotoğrafını takdim etti.

MEYDAN VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ İÇİN TEŞEKKÜR

Muhtar Ahmet Sarı, “Mahallemizde özel günlerde kullanabileceğimiz bir meydan ya da alan yoktu. Sağ olsun Başkanımın talimatı ile hem meydan yapıldı, hem de eski okulun bahçesi parke ile kaplanarak hizmete sunuldu. Şu an bu toplantıyı da Başkan Yücel’in talimatı ile yapılan medyada gerçekleştiriyoruz. Tüm hizmetleri için Başkanımıza kez daha teşekkür ediyorum ”dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2017, 11:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83