Yücel, hal derneği yönetimiyle bir araya geldi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Hal Derneği Yönetimi ile kahvaltıda bir araya gelerek hal esnafının sorun ve isteklerini dinledi.

Yücel, hal derneği yönetimiyle bir araya geldi

 Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, hal esnafının sorunlarını dinledi. Başkan Yücel, Alanya Toptancı Hali’nde bulunan Hal Derneği’nde yönetimle kahvaltıda bir araya geldi. Hal Derneği’nde gerçekleşen buluşmaya Başkan Yücel’in yanısıra Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, Ziraat Odası Başkanı Turgut Musluoğlu, Alanya Toptancı Hali Müdürü Halit Parlayüksel, Alanya Hal Derneği Başkanı Adem Kaya ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

banner111
Başkan Yücel: “Esnafımız önceliğimizdir”

Başkan Yücel, “Alanya Belediyesi olarak şehrimizdeki her esnafın sorunları bizlerin önceliğidir. Sorunları çözüme kavuşturabilmek adına elimizden geleni yapıyoruz. Esnaf huzurlu ve mutlu olursa şehrimiz de aynı şekilde huzurlu ve mutlu olur” dedi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Payallar’da yapacağı yeni hal projesiyle ilgili de konuşan Yücel, “İhalesi bugün yapılan yeni hal projesinin Alanyamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.



Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2016, 15:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83