'Yücel her zaman esnafımızın yanında'

Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in her zaman esnafın yanında olduğunu söyledi

'Yücel her zaman esnafımızın yanında'

Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit'in açıklamaları şu şekilde:

"Saygıdeğer Alanya halkı ve değerli pazarcı esnaflarımız;

banner111
Alanya Belediyemiz ve Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel ile Alanya Pazarcılar Odası olarak hiç bir problemimiz bulunmamaktadır. Sayın Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel ve ekibi, göreve geldiği günden bu yana pazarcı esnafının ve Pazarcılar Odasının yanında olmuştur. Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Kapalı Salı Pazarı da bunun en büyük örneği ve göstergesidir. 
Alanya'nın çalışkan Başkanı Adem Murat Yücel,  yaptığı hizmetler ve söylemleriyle sadece pazarcıların değil tüm Alanya halkının ve yediden yetmişe tüm esnafın yanındadır. Tek düşüncesi Alanya'ya ve esnaflara hizmet üretmek olan belediye başkanımızın dün olduğu gibi bugünde yarında dimdik yanındayız. 
Bilgimiz dışında gerçekleşen talihsiz açıklamayla odamızın ve yönetim kurulu üyelerimizin hiç bir bağlantısı bulunmamaktadır. Alanya halkı ve değerli pazarcı esnaflarımız bilmelidir ki belediyemizle uyum için de çalışmaya devam ediyoruz. En başta da dediğim gibi Adem Başkanımız hep yanımız da durmuş destekçimiz olmuştur."

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2018, 11:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83