Yücel'in 82 projesine 82 meşaleli karşılama

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, ekibiyle birlikte Emişbeleni ve Toslak Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Yücel'in 82 projesine 82 meşaleli karşılama
HABERİN GALERİSİ
Toslak'ta Yücel coşkusu

Toslak'ta Yücel coşkusu

Başkan Yücel’e yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, kendisine desteklerini iletti. İlk olarak Emişbeleni Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Yücel’e MHP ilçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, geçmiş dönem Milletvekili Hüseyin Yıldız, Cumhur İttifakı Meclis Üyesi adayları, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Mustafa Demirağ ve geçmiş dönem Emişbeleni Belediye Başkanı Nurettin Uludağ eşlik etti. Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Yücel, seçimin ardından taleplerin ivedilikle yerine getirileceğini iletti.


 

banner111

TOSLAKLI VATANDAŞLAR GECEYİ AYDINLATTI

Emişbeleni'nin ardından Toslak Mahallesi'ne geçen Başkan Yücel ve ekibini coşkulu kalabalık karşıladı. 82 projeye atıfta bulunan mahalle sakinleri, Başkan Yücel'i 82 adet meşale ile karşıladı. Alkışlar, meşaleler ve havai fişekler eşliğinde salona giren Başkan Yücel, salonda bekleyen vatandaşlar tarafından da yoğun alkışla karşılandı. Burada da vatandaşların taleplerini dikkatle dinleyen Başkan Yücel, yoğun ilgi ve destekleri için Toslak sakinlerine teşekkürlerini iletti.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2019, 10:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83