Yücel, zabıta personeli ile kahvaltı yaptı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Zabıta Haftası münasebetiyle Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde görevli personeller ve aileleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Yücel, zabıta personeli ile kahvaltı yaptı
 Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde görevli personeller ve aileleri Dimçayı Klas Piknik’te düzenlenen kahvaltı organizasyonunda Başkan Yücel ile bir araya geldi. 120 personel ve onların ailelerinin yer aldığı yaklaşık 500 kişilik kahvaltıya Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu, meclis üyeleri ve birim müdürleri katıldı. Organizasyonun açılış konuşmasını yapan Zabıta Müdürü Hasan Akın, “Başkanımız Adem Murat Yücel’in büyük destekleriyle 1 haftadır devam eden Zabıta Haftası kutlamalarımızın son gününde personellerimiz ve siz değerli aileleriyle bir araya geldik. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.” dedi.

YÜCEL: “ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINIZ İÇİN SİZLERE VE AİLELERİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM”
Daha sonra kürsüye gelen Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bütün zabıta personeline çalışmalarından dolayı teşekkür ederken şu ifadeleri kullandı; “Gece gündüz demeden özveriyle çalışan siz kıymetli personellerimiz ve onların en büyük destekçisi olan değerli ailelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Zabıta Haftası’nı bir kez daha en içten dileklerimle kutluyor, katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

BAŞKAN YÜCEL ÇOCUKLARI UNUTMADI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, personellerinin aileleriyle yakından ilgilenirken onların çocuklarını da unutmadı. Yanında getirdiği oyuncakları tek tek çocuklara dağıtan Başkan Yücel, çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi. 

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2018, 14:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83