Zıpkıncılar, mehter eşliğinde kortej yürüyüşü yaptı

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu'nun Gazipaşa Belediyesi ev sahipliğinde düzenlediği 2018 yılı Zıpkınla Balıkavı Türkiye Şampiyonası Ege-Akdeniz-Güneydoğu Eleme Müsabakaları yarın başlıyor.

Zıpkıncılar, mehter eşliğinde kortej yürüyüşü yaptı
Müsabaka öncesi Gazipaşa Belediyesi Mehter Takımı öncülüğünde, sporcuların, protokol mensuplarının ve ilçe halkının katıldığı kortej yürüyüşü yapıldı. 

Yaklaşık bir kilometrelik kortej yürüyüşünün ardından Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan sporcular, katılımcılara tanıtıldı. Konuşmaların ardından sporcular ve katılımcılar hatıra fotoğrafı çektirdi. 
2018 Yılı Zıpkınla Balıkavı Türkiye Şampiyonasına 7 takımdan 28 sporcu katılıyor. Yarışlar yarın saat 08.00'da Gazipaşa Yat Limanında başlayacak. Saat 14.00'da Cumhuriyet Meydanında başlayacak tartı işleminin ardından birinciler belli olacak. 

Edinilen bilgiye göre sivil polis ekibi, Şekerhane Mahallesi, Yayla Yolu Caddesi üzerinde bir süredir izini sürdüğü cezaevi firarisini tespit etti. Polisin 'Dur' ihtarı ve silah çekmesi üzerine firari kaldırımda yere yattı. Firari ardından üç sivil polis memuru tarafından etkisiz hale getirildi. Bu anları gören bazı vatandaşlar olayın bir silahlı saldırı olduğunu düşündü. Ardından olay yerine gelen bir sivil polis aracına bindirilen firari, Alanya Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Firarinin yakalanma anı, bir vatandaş tarafından saniye saniye cep telefonu kamerasına kaydedildi. Firarinin "Yağma" suçundan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve İzmit Cezaevi'nde yatarken firar eden Burak E. (22) olduğu öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2018, 18:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83