ADD Alanya’nın konserine yoğun ilgi

Yoğun ilgi gören ADD Alanya’nın kutlama konserine katılanlar seslendirilen şarkılar eşliğinde keyifli bir akşam geçirdi. ADD Alanya Şubesi Başkanı Zuhal Sirkeli, “Bizim görevimiz Atatürk’ün yolunda ilerlemek, bu yolda gençler yetiştirmek. ADD’ye sahip çıkın” dedi.

ADD Alanya’nın konserine yoğun ilgi

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADDAlanya Şubesi tarafından 19 Mayıs'ın 103’üncü yılında ‘Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’ ile derneğin kuruluşunun 33’üncü yılını kutlama konseri düzenlendi. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Konferans Salonu’nda düzenlenen organizasyona ADD Alanya Şubesi Başkanı Zuhal Sirkeli, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Alanya Belediyesi’nin CHP’li Belediye Meclis Üyesi Serkan Salvur, Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Birimi Sorumlusu Barış Arslan, ADD Yönetim Kurulu üyeleri, CHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve davetliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan organizasyonun açılış konuşmasını yapan Sirkeli, 19 Mayıs tarihinin bir uyanış ve yeniden doğuş anlamına geldiğini söyledi.  Sirkeli, “Ayrıca Türkiye’nin en büyük demokratik kitle örgütü ADD, 19 Mayıs 1989 yılında kuruldu. Derneğimizin de 33’üncü kuruluş yılını kutluyoruz. ADD 33 yıldır hiçbir zaman çizgisinden sapmadan, ilkelerinden ve duruşundan ödün vermeden çalışmalarına devam etti. Biz ADD üyeleri ve gönüllüleri Mustafa Kemal’in askerleriyiz. Bizim görevimiz Atatürk’ün yolunda ilerlemek, bu yolda gençler yetiştirmek. Sizlerden bir ricamız olacak. ADD’ye sahip çıkın. Bugün yetiştirdiğimiz gençlerimiz yarın bu ülkeyi yönetecekler” dedi.

Sirkeli koro çalışmalarında emeği geçenlere ve koroda yer alanlara teşekkür etti. Koro’nun ve davetli şarkıcıların çeşitli şarkılar seslendirdiği organizasyonda Özcan da istek üzerine şarkılar söyledi. Organizasyonun sonunda ADD tarafından konsere katkılarından dolayı emeği geçenlere teşekkür plaketi takdim edildi. 

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83