Alanya şehitlerini yad edecek

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından Alanyalı şehitlerin anısına hazırlatılan ‘Birileri Var’ adlı belgesel film tamamlandı. Alanya Şehitler Belgeseli, 18 Mart Cumartesi akşamı saat 19:00’da Alanya Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen programla gösterime girecek.

Alanya şehitlerini yad edecek
Alanyaşehitler anısına özel olarak hazırlanan ‘Birileri Var’ adlı belgesel filminin yaklaşık 3 ay süren çekimleri tamamlandı. Alanya nüfusuna kayıtlı veya Alanya’da ikamet etmiş şehit ve şehit yakınlarını konu alan film, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında 18 Mart Cumartesi akşamı saat 19:00’da Belediye Kültür Merkezi’nde izleyicilerle buluşacak. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in isteği üzerine hazırlanan belgesel filminde 14 şehit ailesi ile yapılan özel röportajlar da yer alıyor. 65 dakika süren filmde bir şehidimizin askere gidişi ve askerlik dönemi de canlandırılarak şehitlerimiz yad edildi.

ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ

Şehit ailelerini ve şehitleri har daim hatırladıklarını ve onların anısına bir belgesel filmi hazırladıklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ‘’Her ne şartta olursa olsun vatanı için canını veren şehitlerimizi ve değerli ailelerini unutmayacağız. Filmi hazırlamaktaki en büyük amacımız şehitlerimizi her daim hatırlamak ve onların yaptığı destansı fedakarlığı kent bilincinde daima yaşatmak. Tüm halkımızı 18 Mart Cuma akşamı Kültür Merkezi’ne bu filmi izlemeye davet ediyorum’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2017, 09:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83