Bülbül Kit, tamam

Bülbül Kit isimli, komedi filmin çekimleri alanya merkez ve bazı köylerde tamamlandı. Filmi ünlü Yeşilçam oyuncu ve yönetmeni Halit Atkan yönetti.

Bülbül Kit, tamam

Bülbül Kit isimli komedi  filmin çekimleri Alanya merkez,  kale, Oba, Değirmendere ve Kızılcaşehir mahallelerinde tamamlandı. Bir haftada çekilen filmin montaj ve kurguları İstanbulda yapılacak. Filmi ünlü Yeşilçam oyuncu ve yönetmenlerinden Halit Arkan yönett. İlk kez geldiği Alanya ya hayran kaldığını ifade eden Yönetmen Arkan, Alanya gerçekten cennetten bir köşe, ilk kez geldiğim Alanya’ya hayran kaldım" dedi. 
Doksan dakika olarak çekilen komedi Bülbül Kiti isimli filmde başrolü Malatya dan gelen oyuncu Murat Aslan belede oynarken, diğer önemli rolelri de Konca Korkmazer, Pelinsu Murat, Zeki Demir, Adem Kıvanç, Ömer Çivili, Ravza akçalıoğlu, Mustafa Çivtçi,  Yunus Uslu, Mehmet Sucu, Mustafa Bekmezci, Sevim Kurt, Mehtap Arkadaş ve Türk asıllı Kanadalı oyuncu Ayten Brendich oynadı. 
Bol bol Alanya ve doğa görselini de içinde barındıran filmde, kendini masal kahramanı sanan Bülbül Kit adı ile dolaşan saf bir gencin komik maceraları komik bir dille anlatılıyor. İçinde Alanya şivesi ve argoda barındıran filmin  kurgu ve montaj çalışması tamamlanınca galasıda yapılacak. 


Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2019, 13:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83