GÖNÜL MUHABBETLERİ BAŞLADI

Alanya Belediyesi ve Alanya Müftülüğü tarafından ortaklaşa başlatılan “Gönül Muhabbetlerinde Buluşalım” programının ilki, Tevfik Hoca Alanya Evi’nde gerçekleştirildi.

GÖNÜL MUHABBETLERİ BAŞLADI

 Alanya Belediyesi Tevfik Hoca Alanya Evi’nin müdavimleri için ayda bir planlanan dini sohbet programı,  Alanya Müftüsü Mustafa Topal tarafından bugün başlatıldı. Müftü Topal tarafından başlatılan ilk sohbet programına  Tevfik Hoca Alanya Evi müdavimleri,  engelli vatandaşların yakınları, Müftü Topal’ın eşi, hoca hanımlar ve vatandaşlar katıldı.

banner111
“EN MAKBUL İYİLİK, İYİLİĞİ YAPAN TARAFINDAN UNUTULAN İYİLİKTİR”

Alanya Belediyesi ile Müftülük tarafından ortaklaşa düzenlenen “Gönül Muhabbetlerinde Buluşalım” programında katılımcılarla hayır, şer ve iyilik konularında sohbet eden Alanya Müftüsü Mustafa Topal, “En makbul iyilik, iyiliği yapan tarafından unutulan iyiliktir. Yaptığımız iyilikte gözümüz kalmamalıdır, gerçek iyilik işte budur” dedi.
Bundan sonra da sohbet programlarının Alanya Belediyesi ve müftülük işbirliği ile devam edeceğini hatırlatan Müftü Topal, “Müftülük bünyesindeki hocalarımızla birlikte güzel programlar yapacağımızı düşünüyorum. Ayda bir gerçekleştirmeyi planladığımız bu sohbetlerde, talep ve ihtiyaca göre konu başlıkları belirleyeceğiz” diye konuştu.
Program vatandaşların dini konularda merak ettikleri soruları Müftü Topal’a sormalarıyla sonuçlandı.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2016, 16:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83